fbpx

A doua ediție a Festivalului Ținutul Vinului - VIN din PRAHOVA se va desfășura în perioada 25-26 mai 2023

A doua ediție a Festivalului Ținutul Vinului - VIN din PRAHOVA se va desfășura în perioada 25-26 mai 2023

Image
Image

 În perioada 25 – 26 mai 2023, se va desfășura la Sala Coloanelor – Palatul Culturii Ploiești, cea de-a doua editie a evenimentului de promovare viti-vinicol Festivalul Ținutului Vinului – VIN din PRAHOVA.

Potrivit unui comunicat de presă al Camerei de Comerț și Industrie Prahova, în cadrul manifestării, renumite crame prahovene vor prezenta o gamă variată de vinuri valoroase, iar artizani tradiționali vor da culoare spațiului de expunere cu produsele lor autentice.

Programul de vizitare zilnic: 10:00 – 18:00.

Ceremonia de deschidere oficială va avea loc joi, 25 mai, începând cu ora 15:00.

Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Județean Prahova, Camera de Comerț și Industrie Prahova și Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova.

Parteneri: Asociația de Dezvoltare Intercomunitară «Ținutul Vinului», Centrul Județean de Cultură Prahova, Teatrul Toma Caragiu Ploiești, Filarmonica Paul Constantinescu Ploiești, Restaurantul Berbec Ploiești.

Partener de specialitate: Dl. Segiu Nedelea – Somelier, Founder& CEO Winetaste.

Informații suplimentare, la tel. 0244-516666 -int. 144, sau 0741 231250, sau la email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Foto ilustrativ, pexels.com/search/wine bottles/

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.