A murit fostul consilier local Adrian Dochia, "sufletul multor acţiuni culturale" din Câmpina

A murit fostul consilier local Adrian Dochia, "sufletul multor acţiuni culturale" din Câmpina
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Fostul consilier local câmpinean Adrian Dochia s-a stins din viaţă sâmbătă, după ce fusese infectat cu noul coronavirus. Moartea sa lasă un gol uriaş pentru cei care l-au cunoscut şi care l-au descris drept "sufletul multor acţiuni culturale" din municipiu.

Consilier local până în acest an, preşedinte al comisiei interne de sănătate, cultură, învățământ, culte și tineret, sport și turism din CL Câmpina, Adrian Dochia a fost cel care a pus bazele Asociației Teatru Proiect „Mircea Albulescu”, fiind totodată implicat şi în numeroase alte proiecte frumoase din municipiu. El nu a mai candidat pentru un nou mandat la alegerile din 27 septembrie, rămânând să se ocupe de afecerea familiei.

Mesajele de condoleanţe au curs pe Facebook. "Virusul SARS-Cov2 a mai făcut o victimă. Sâmbătă dimineața a încetat din viață ADRIAN DOCHIA. Adrian Dochia a fost consilier local, membru al comisiei de «Sănătate, cultură, învățământ, culte și tineret, sport și turism» și președinte al acesteia. A inițiat multe proiecte de hotărâri, a fost sufletul multor acțiuni culturale: festivalul de teatru, formarea unei trupe de teatru pentru tineri, înființarea Asociației Teatru proiect „«Mircea Albulescu». A fost un coleg devotat, de o probitate morală deosebită, modest, muncitor, un om de echipă. Dumnezeu să-l ierte!", a scris Marian Dulă, preşedintele Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din Câmpina şi fost coleg în administraţia locală.

Image