fbpx

ADIENT TRIM Ploiești angajează 60 de operatori mașină de cusut

ADIENT TRIM Ploiești angajează 60 de operatori mașină de cusut

Image
Image

ADIENT TRIM Ploiești angajează acum 60 de operatori mașină de cusut, cu sau fără experiență

Ploiești, 28 februarie 2022 ─ ADIENT TRIM Ploiești, fabrică de referință pentru producția de tapițerii auto premium, își extinde echipa de producție cu încă 60 de operatori mașină de cusut, cu sau fără experiență.  Oferta de angajare include o perioadă plătită de instruire și adaptare la cerințele locului de muncă, salarii atractive, bonusuri de performanță, ore suplimentare plătite cu 200%, spor pentru orele de noapte, tichete de masă, transport gratuit, zile libere pentru evenimente speciale și alte beneficii. Următoarea serie de angajați va începe activitatea de la 1 aprilie 2022.

„Adient TRIM Ploiești este un reper în materie de performanță și profesionalism, ceea ce ne-a permis să înregistrăm o susținere a comenzilor chiar și într-un context provocator. Predicțiile pentru viitorul companiei includ volume mari, cererea clienților fiind la cote înalte, chiar dacă în piață este o lipsă temporară a unor componente, care au o cerere mare la nivel global. La Adient TRIM Ploiești construim împreună un viitor durabil, prin produse PREMIUM, tehnologii de TOP, încrederea în fiecare dintre noi și cu atenție față de resurse și mediu.” a declarat Adrian Diță, Plant Manager ADIENT TRIM Ploiești.

La Adient Ploiești lucrăm produse de cea mai bună calitate la preţuri competitive, de aceea avem nevoie de noi colegi. Vestea bună pentru locuitorii orașului Ploiești și a celor din zonele limitrofe este aceea că porțile fabricii noastre sunt permanent deschise tuturor persoanelor dinamice, serioase și doritoare să își dezvolte o carieră în cadrul companiei noastre. a declarat Carmen Bărbulescu, Director de Resurse Umane, ADIENT TRIM Ploiești.

Compania are totodată și alte posturi disponibile în departamentele Tăiere (operator tăietor textile) și Întreținere (electrician întreținere și reparații, mecanic întreținere și reparații, tehnician automatist).

Toți cei interesați de un loc de muncă în cadrul ADIENT TRIM Ploiești, pot suna pentru detalii, la numărul de telefon 0372 447 914 sau pot veni direct la interviu, de luni până vineri, începând cu  ora 07:00, la sediul companiei din Parcul Industrial Ploiești, strada Conului, nr. 3.

ADIENT TRIM Ploiești este fabrica de referință pentru produse Premium, realizate de o echipă profesionistă, performantă și inovativă. De peste 18 ani, echipa ADIENT TRIM Ploiești îmbunătățește experiența unei lumi în mișcare, producând cu mândrie tapițerii Premium pentru cele mai importante mărci de mașini.

Compania ADIENT este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de peste 5.800 de angajați și deține șapte unități de producție: Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploiești (tapițerii), Pitești (tapițerii).

Despre ADIENT:

Adient (NYSE: ADNT) este lider global în fabricarea de scaune auto. Cu aproximativ 75.000 de angajați în 33 de țări, Adient operează 208 fabrici de producție/asamblare în întreaga lume. Producem și livrăm scaune auto pentru toți producătorii OEM importanți. De la sisteme complete până la componente individuale, expertiza noastră se reflectă în fiecare pas al procesului de fabricare a scaunelor auto. Abilitățile noastre integrate, in-house, ne permit să luăm produsul de la etapa de cercetare și design, să îl urmărim pe întreg procesul, până la proiectare și fabricare – munca noastră regăsindu-se în 20 milioane de vehicule în fiecare an. Pentru mai multe informații despre Adient, vă rugăm să vizitați adient.com.

###

Pentru mai multe informații despre Adient, vă rugăm vizitați adient.com.

Media contact: Petruta Petcu, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; +40722 996307, BDR Associates, Hill+Knowlton Strategies Partner.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.