fbpx

ADIENT TRIM Ploiești sărbătorește majoratul

ADIENT TRIM Ploiești sărbătorește majoratul

Image
Image

Ploiești, 18 octombrie 2021 ─ ADIENT TRIM Ploiești, fabrica de referință pentru producția de tapițerii auto premium, marchează luna aceasta 18 ani de activitate, pe piața din România. În fiecare an, tapițeriile auto realizate la fabrica ADIENT TRIM din Ploiești se regăsesc pe sute de mii de mașini din întreaga lume,  calitatea extrem de ridicată a produselor și profesionalismul echipei susținând compania să devină un lider în domeniul său de activitate, la nivel internațional. Peste 1.800 de angajați ai fabricii sărbatoresc azi majoratul companiei prin performanță, spirit de echipă, perseverență, inovație, produse premium și implicare socială.

 „Anul acesta sărbătorim majoratul. În acești 18 ani am ajuns la o maturitate care ne-a permis să devenim unul dintre cei mai importanți angajatori din județul Prahova. Împlinirea acestei vârste se datorează, în primul rând, calității angajaților noștri, care de 18 ani ne sunt alături. Totodată, vreau să amintesc de  partenerii și clienții noștri cărora vreau să le mulțumesc pe această cale pentru colaborarea puternică și încrederea oferită. Avem un angajament pe termen lung în România, am parcurs un drum lung în cei 18 ani și suntem încrezători în viitor. Obiectivul nostru este să ne autodepășim și să atingem noi puncte de referinţă. La mulți ani, ADIENT TRIM Ploiești,” a declarat Adrian Diță, Plant Manager ADIENT TRIM Ploiești.

 Am împlinit 18 ani! 18 ani în care am evoluat, ne-am perfecționat și am demonstrat în mod constant că suntem o companie performantă şi inovatoare. Este o onoare și o bucurie să putem sărbători 18 ani alături de cei care ne-au sprijinit în toată evoluţia noastră, în primul rând angajații noștri, fără de care nu am fi ajuns unde suntem astăzi. Le suntem recunoscători pentru implicare și profesionalism și le mulțumim. Privim întotdeauna cu speranță spre viitor și urăm La mulți ani, ADIENT Ploiești,” a completat Carmen Bărbulescu, Plant HR Manager ADIENT TRIM Ploiești.

Pe parcursul celor 18 ani de activitate, ADIENT TRIM Ploiești s-a implicat constant în programe prin care susține educația. Elevii primei clase de învățământ dual, inițiată de ADIENT și Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” din Ploiești în 2018, au finalizat cei trei ani de studiu anul acesta și au fost angajați în cadrul Adient TRIM Ploiești începând cu data de 2 august 2021. Cei 26 de elevi ai celei de a doua clase de învățământ dual, inițiată în 2020, sunt acum în clasa a X – a. Anul acesta compania a continuat programul Start Your Career, prin care oferă studenților prahoveni șansa de a-și descoperi potențialul şi a pune bazele unei cariere, chiar de pe băncile facultății.

Compania ADIENT este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de peste 5.800 de angajați și deține șapte unități de producție: Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploiești (tapițerii), Pitești (tapițerii).

Despre ADIENT:

ADIENT este lider global în fabricarea de scaune auto. Cu 77.000 de angajați în 202 fabrici localizate în 32 de țări din întreaga lume, producem și livrăm scaune pentru toate clasele de vehicule și toți producătorii de echipamente originale. De la sisteme complete până la componente individuale, expertiza noastră se reflectă în fiecare pas al procesului de fabricare a scaunelor auto. Abilitățile noastre integrate, in-house, ne permit să luăm produsul de la etapa de cercetare și design, să îl urmărim pe întreg procesul, până la proiectare și fabricare – munca noastră regăsindu-se în 19 milioane de vehicule în fiecare an.

###

Pentru mai multe informații despre Adient, vă rugăm vizitați adient.com.

Media contact: Petruta Petcu, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; +40722 996307, BDR Associates, Hill+Knowlton Strategies Partner.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.