fbpx

Aniversarea ADIENT TRIM Ploiești: 19 ani de când tapițeriile “Made in Prahova” echipează cele mai apreciate mașini din lume

Aniversarea ADIENT TRIM Ploiești: 19 ani de când tapițeriile “Made in Prahova” echipează cele mai apreciate mașini din lume

Image
Image

Ploiești, 21 octombrie 2022


ADIENT TRIM Ploiești, fabrica specializată în producția de tapițerii auto Premium, celebrează luna aceasta 19 ani de activitate. Încă de la momentul inaugurării, unitatea și-a propus să se remarce prin tehnologie, calitatea produselor realizate, dar și prin profesionalismul echipei. Toate aceste obiective au fost atinse, compania impunându-se pe un loc fruntaș în domeniu.

În prezent, numele ADIENT TRIM Ploiești este asociat cu cele mai importante mărci de mașini din lume, dar și cu o serie de proiecte de succes desfășurate la nivel local.

„Timp de 19 ani, noi la ADIENT TRIM Ploiești, am dus performanța la un alt nivel și am atins cele mai înalte standarde. Încă de la inaugurarea din anul 2003, am lucrat ca o echipă unită la un proiect ambițios, ce părea doar un vis. Treptat, ne-am autodepășit și am reușit să inovăm în mod constant, chiar și în vremuri mai grele din punct de vedere economic. Considerăm că au fost 19 ani frumoși și acum privim cu încredere spre viitor. La mulți ani, ADIENT TRIM Ploiești”, a declarat Adrian Diță, Plant Manager ADIENT TRIM Ploiești.

„A venit momentul să aniversăm 19 ani de la începutul activității, 19 ani de realizări, dar și de provocări, 19 ani în care am crescut, am câștigat experiență și am construit proiecte frumoase alături de colegii, colaboratorii și partenerii noștri. Prin pasiune, muncă și perseverență ne-am dezvoltat și ne-am consolidat echipa. La mulți ani, ADIENT TRIM Ploiești!”, a declarat Carmen Bărbulescu, Director de Resurse Umane, ADIENT TRIM Ploiești.

În fabrică, momentele speciale s-au întins pe parcursul întregii săptămâni: angajații și-au demonstrat talentul în cadrul unui concurs de plăcinte și s-au bucurat de roadele de sezon, la ziua recoltei. Membrii echipei care au împlinit 19 ani de la angajare au fost vedetele unei ceremonii de premiere, însă meritele tuturor au fost recunoscute prin mesajele speciale transmise de echipa de management. Nu în ultimul rând, o mașină Mercedes EQS echipată cu tapițerii realizate la ADIENT TRIM Ploiești a fost expusă în parcarea unității, pentru ca toți să se poată mândri cu rezultatele muncii lor.

Dincolo de activitatea de zi cu zi, ADIENT TRIM Ploiești s-a implicat constant în programe prin care susține educația. Elevii primei clase de învățământ dual, inițiată de ADIENT și Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” din Ploiești în 2018, au finalizat cei trei ani de studiu în anul 2021 și au fost angajați în cadrul Adient TRIM Ploiești. Cei 26 de elevi ai celei de a doua clase de învățământ dual, inițiată în 2020, sunt acum în clasa a XI – a, iar o a treia clasă de învățământ dual a fost înființată anul acesta. Totodată, programul Start Your Career, prin care oferă studenților prahoveni șansa de a-și descoperi potențialul şi a pune bazele unei cariere, chiar de pe băncile facultății merge mai departe. Tot anul acesta compania a demarat proiectul “Mâini de aur”, un program de calificare a operatorilor în meseria de ”Confecționer Asamblor Articole din Textile”.  

La ADIENT TRIM Ploiești construim un viitor durabil împreună, prin produse PREMIUM, tehnologii de TOP, încrederea în fiecare dintre noi și cu atenție față de resurse și mediu. De peste 19 ani, echipa ADIENT TRIM Ploiești îmbunătățește experiența unei lumi în mișcare, producând cu mândrie tapițerii Premium pentru cele mai importante mărci de mașini.

Compania ADIENT este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de peste 5.800 de angajați și deține șase unități de producție: Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploiești (tapițerii), Pitești (tapițerii).

Despre ADIENT: Adient (NYSE: ADNT) este lider global în fabricarea de scaune auto. Cu aproximativ 75.000 de angajați în 33 de țări, Adient operează 208 fabrici de producție/asamblare în întreaga lume. Producem și livrăm scaune auto pentru toți producătorii OEM importanți. De la sisteme complete până la componente individuale, expertiza noastră se reflectă în fiecare pas al procesului de fabricare a scaunelor auto. Abilitățile noastre integrate, in-house, ne permit să luăm produsul de la etapa de cercetare și design, să îl urmărim pe întreg procesul, până la proiectare și fabricare – munca noastră regăsindu-se în 20 milioane de vehicule în fiecare an. Pentru mai multe informații despre Adient, vă rugăm să vizitați adient.com

Pentru mai multe informații despre Adient, vă rugăm vizitați adient.com.

Media contact: Petruta Petcu, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; +40722 996307, BDR Associates, Hill+Knowlton Strategies Partner.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.