Anunţ lansare apel depunere proiecte: GAL „Colinele Prahovei” - Masura M5/6A

Anunţ lansare apel depunere proiecte: GAL „Colinele Prahovei” - Masura M5/6A
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Numărul de referinţă al sesiunii cererii de proiecte: 2/2021

Data lansării: 25.10.2021 – 12.11.2021

Grupul de Acţiune Locală „Colinele Prahovei” anunţă lansarea sesiunii pentru depunerea proiectelor aferente linie de finanţare: Masura M5/6A”Sprijin pentru dezvoltarea activitatilor nonagricole in teritoriul GAL’’ astfel:

 

Măsura M5/6A

Perioada de depunere a proiectelor

25.10.2021 –

12.11.2021

Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordata pentru finantarea unui  proiect

25.000 euro

Fond public disponibil alocat pe măsură pentru aceasta sesiune

25.000  euro

 Apelul se adresează tuturor beneficiarilor eligibili din teritoriul GAL ,,Colinele Prahovei” (Orașul Băicoi și Comunele: Aluniș, Ariceștii Rahtivani, Bănești, Cocoraștii Mislii, Cornu, Cosminele, Florești, Filipeștii de Târg, Măgureni, Scorțeni, Telega, Vărbilau, Vâlcănești) .

Proiectele pot fi depuse la sediul GAL „Colinele Prahovei” din Comuna Florești, Sat Florești, Str. Principală, Nr.604A, Judeţul Prahova, în intervalul orar 9:00-16.00. În ultima zi de depunere, proiectele vor fi primite până la ora 14.00.

Beneficiarii eligibili pentru sprijinul acordat prin măsura M5/ 6A sunt:

- Entități private (Microintreprinderi şi întreprinderi mici)-IMM-uri existente în spațiul rural care își propun activități non-agricole pe care nu le-au mai efectuat până la momentul depunerii cererii de finanțare sau IMM-uri nou înființate (Start-upuri)

Beneficiari indirecţi:

-Locuitorii din teritoriul GAL “Colinele Prahovei”

-UAT-urile

Valoarea maximă nerambursabilă a unui proiect este de 25.000 euro.

Sprijin  forfetar de 25.000euro/proiect asigurat în 2 tranșe,prima în cuantum de 70 % din valoare proiect, iar a doua în cuantum de 30 % din valoare proiect , dar nu mai mult de 25.000 euro,  care este valoarea maximă  nerambursabilă a unui proiect pe aceasta măsură.

Punctajul minim al unui proiect este de 10 puncte.

Modelul de cerere de finanțare este disponibil pe site-ul www.colineleprahovei.ro

Solicitantii trebuie să îndeplineasca cerințele de conformitate și eligibilitate, inclusiv metodologia de verificare a acestora menționate în Ghidul Solicitantului pentru fiecare măsură disponibile la sediul GAL „Colinele Prahovei” și pe pe site-ul: www.colineleprahovei.ro

Procedura de selecție a măsurii este publicată la sediul GAL și pe site-ul www.colineleprahovei.ro

Criteriile de selectie cu punctajele aferente, punctajul minim pentru selectarea unui proiect și criteriile de departajare ale proiectelor cu același punctaj, inclusiv metodologia de verificare a acestora este afișată  la sediul GAL „Colinele Prahovei” și pe site-ul: www.colineleprahovei.ro

Data și modul de anunțarea a rezultatelor procesului de selecție se vor afișa la sediul GAL și pe site-ul www.colineleprahovei.ro

Modelul de declaratie prin care beneficiarul se angajeaza sa raporteze catre GAL toate platile autorizate si rambursate in cadrul proiectului selectat este publicat pe site-ul www.colineleprahovei.ro

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi pagina noastră de internet:  www.colineleprahovei.ro unde puteti consulta si Ghidul Solicitantului.

Pentru detalii referitoare la desfăşurarea sesiunii ne puteţi contacta la numărul de telefon: 0244.362.145 sau pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., dar şi la sediul Grupului de Acțiune Locală „Colinele Prahovei” unde puteţi solicita, în mod gratuit, informații despre măsuri şi pe suport electronic (CD) sau tipărite.

Grupul de Acţiune Locală „Colinele Prahovei”                              

Image