Anunţ lansare apel depunere proiecte: M4/6A ,,Dezvoltarea activităților nonagricole în teritoriul GAL”

Anunţ lansare apel depunere proiecte: M4/6A ,,Dezvoltarea activităților nonagricole în teritoriul GAL”
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Numărul de referinţă al sesiunii cererii de proiecte: 1/2022

Data lansării: 07.02.2022 – 21.02.2022

Grupul de Acţiune Locală „Colinele Prahovei” anunţă lansarea sesiunii pentru depunerea proiectelor aferente liniei de finanţare: M4/6A ,,Dezvoltarea activităților nonagricole în teritoriul GAL”  astfel:

 

Măsura M4/6A

Perioada de depunere a proiectelor

07.02.2022 – 21.02.2022

Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanțarea unui  proiect

67415,1 euro

Fond public disponibil alocat pe

Măsură pentru sesiune

67415,1 euro

Apelul se adresează tuturor beneficiarilor eligibili din teritoriul GAL ,,Colinele Prahovei” (Orașul Băicoi și Comunele: Aluniș, Ariceștii Rahtivani, Bănești, Cocorăștii Mislii, Cornu, Cosminele, Florești, Filipeștii de Târg, Măgureni, Scorțeni, Telega, Vărbilău, Vîlcănești).
Proiectele pot fi depuse la sediul GAL „Colinele Prahovei” din Comuna Florești, Sat Florești, Str. Principală, Nr.604A, Judeţul Prahova, în intervalul orar 9.00-16.00. În ultima zi de depunere, proiectele vor fi primite până la ora 14.00.
Beneficiarii eligibili: societate civilă (ONG-uri), entități private (Microintreprinderi şi întreprinderi mici – existente și nou înființate), persoane juridice constituite conform legislaţiei în vigoare.
Valoarea maximă nerambursabilă a unui proiect este de 67415,1 euro.
Intensitatea sprijinului public nerambursabil este de 90% din valoarea eligibilă a investiției și plafonul maxim al sprijinului nerambursabil de 200.000 de euro/beneficiar pe 3 ani fiscali (100.000 euro în cazul transporturilor).
Punctajul minim al unui proiect este de 15 puncte.
Modelul de cerere de finanțare este disponibil pe site-ul www.colineleprahovei.ro.
Solicitanții trebuie să îndeplinească cerințele de conformitate și eligibilitate, inclusiv metodologia de verificare a acestora menționate în Ghidul Solicitantului pentru fiecare măsură disponibile la sediul GAL „Colinele Prahovei” și pe pe site-ul: www.colineleprahovei.ro
Procedura de selecție a măsurii este publicată la sediul GAL și pe site-ul www.colineleprahovei.ro.
Criteriile de selecție cu punctajele aferente, punctajul minim pentru selectarea unui proiect și criteriile de departajare ale proiectelor cu același punctaj, inclusiv metodogia de verificare a acestora este afișată la sediul GAL „Colinele Prahovei” și pe site-ul: www.colineleprahovei.ro.
Data și modul de anunțarea a rezultatelor procesului de selecție se vor afișa la sediul GAL și pe site-ul www.colineleprahovei.ro.
Modelul de declarație prin care beneficiarul se angajează să raporteze către GAL toate plățile autorizate și rambursate în cadrul proiectului selectat este publicat pe site-ul www.colineleprahovei.ro.
Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi pagina noastră de internet: www.colineleprahovei.ro unde puteți consulta și Ghidul Solicitantului.
Pentru detalii referitoare la desfăşurarea sesiunii ne puteţi contacta la numărul de telefon: 0244.362.145 sau pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., dar şi la sediul Grupului de Acțiune Locală „Colinele Prahovei” unde puteţi solicita, în mod gratuit, informații despre măsuri şi pe suport electronic (CD) sau tipărite.
Termenul final de implementare al proiectului, inclusiv data ultimei plăți, este 31.12.2025

Grupul de Acţiune Locală „Colinele Prahovei”       

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!                       

Image
Image