ANUNT DE PRESA: Anunt de incepere implementare proiect POR 2.2 - „Sprijinirea crearii si extinderea capacitatilor avansate de productie si dezvoltarea serviciilor” societatea MONTAJ CARPATI S.A.

ANUNT DE PRESA: Anunt de incepere implementare proiect POR 2.2 -  „Sprijinirea crearii si extinderea capacitatilor avansate de productie si dezvoltarea serviciilor” societatea MONTAJ CARPATI S.A.
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Puchenii Mari, 17 Mai 2022

Titlul proiectului: “CRESTEREA COMPETITIVITATII INTREPRINDERII MONTAJ CARPATI S.A.”

Numele Beneficiarului: MONTAJ CARPATI S.A.

Obiectivul general al proiectului propus pentru finantare urmareste intarirea pozitiei pe piata a societatii, cresterea volumului de lucrari aferente codului CAEN 4332-Lucrari de tamplarie si dulgherie, toate acestea realizandu-se prin achizitionarea de echipamnete tehnologice moderne si inovative, fiind asigurata astfel calitatea superioara a lucrarilor, produselor si serviciilor obtinute, volum sporit de productie si cresterea gradului de ocupare a fortei de munca din regiunea de implemntare SUD-MUNTENIA.

Obiectivele specifice ale proiectului:

  1. Introducerea de noi tehnologii, performante si inovative in vederea extinderii capacitatii de productie aferente codului CAEN 4332 – Lucrari de tamplarie si dulgherie prin achizitia de active corporale noi inovative si eficiente energetic (2 buc. Nacele, si 1 buc. macara).
  2. Crearea infrastructurii umane necesare functionarii investitiei prin infiintarea unui nou loc de munca, cu promovarea masurilor de egalitate de sanse, de gen si nediscriminare, locul de munca fiind destinat persoanelor apartinand categoriilor defavorizate. Totodata echipamentele achizitionate prin proiect permit, ca urmare a tehnologiilor avansate ca performanta si

automatizare, accesul si operarea de catre persoane cu dizabilitati.

  1. Respectarea principiilor privind imbunatatirea calitatii mediului inconjurator si de crestere a eficientei energetice, achizitionandu-se in acest sens, echipamente eficiente energetic si echipamente regenerabile de energie termica

Valoarea totală a proiectului: 3.066.383,34  lei

Valoarea finanțării nerambursabile: 1.608.629,08 lei din care din FEDR 1.367.334,72 lei

Data începerii proiectului: 22/12/2021

Data finalizării proiectului: 31/12/2022.

Codul SMIS: 138440

Contract de finanțare nr. 7451/21.12.2021

Finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 2, Prioritatea de Investiții 2.2

Autoritatea de Management POR: Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice și Administrației

Organism Intermediar: Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia.

Date de contact MONTAJ CARPATI S.A.

Persoana de contact: OCTAVIA DOGARU – MANAGER PROIECT

Sediu social: în Sat Puchenii Mari, Comuna Puchenii Mari, judetul Prahova, cod postal 107485, România

Tel.: 0722738868 / E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Image
Image