Apel al autorităţilor din Cocorăştii Mislii pentru sprijinirea unui bărbat căruia i-a ars casa

Apel al autorităţilor din Cocorăştii Mislii pentru sprijinirea unui bărbat căruia i-a ars casa
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Primarul comunei prahovene Cocorăştii Mislii, Daniel Alexandru, a făcut un apel pe Facebook pentru ajutarea cu bani sau materiale de construcţie a unui localnic căruia casa i-a fost mistuită de un incendiu. Mesajul este preluat, pe pagina oficială, şi de Primărie, care anunţă că va exista o comisie care se va ocupa de strângerea de fonduri sau bunuri.

Locuinţa bărbatului din Cocorăştii Mislii a fost afectată de un incendiu izbucnit sâmbătă. Din casă au mai rămas doar pereţii, acoperişul fiind distrus în totalitate, alături de obiectele din interiorul casei şi de o parte din faţadă. În mesajul public transmis, pe lângă apelul umanitar, primarul le-a amintit localnicilor să verifice instalaţiile de încălzire şi coşurile de fum.

"Vă rugăm luaţi măsuri de curățare şi verificare a coşurilor şi a instalațiilor de încălzire pentru a nu ajunge în situaţia de a rămâne fără locuinţă! Facem apel de ajutorare a celui rămas fără adăpost şi fără nimic STAN GHE (GOGU)! Orice îi este de folos (haine, alimente, obiecte pentru bucătărie sau dormitor)! Pentru refacerea locuinței deschidem un tabel semnat de primar la casieria Primăriei, unde puteţi dona cât doriți! Vom face şi o comisie care va strânge fonduri prin localitate sau materiale! Orice ajutor este binevenit şi îl vom face util! Doamne ajută!", este mesajul publicat de Primăria Cocorăştii Mislii.

Image