Bază sportivă nouă în Strejnic, printr-un proiect CNI

Bază sportivă nouă în Strejnic, printr-un proiect CNI
Baza sportivă urmează să fie realizată printr-un program al CNI care propune 400 de terenuri de sport noi în toată ţara (Foto: proiect CNI)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Compania Naţională de Investiţii a lansat o licitaţie pentru amenajarea unei baze sportive moderne în Strejnic, cu o alocare de 7 milioane de lei fără TVA.

Licitaţia a fost lansată la începutul lunii august şi vizează două loturi, unul în satul Strejnicu din comuna prahoveană Târgşoru Vechi şi unul în municipiul Caracal, din Olt. În ambele cazuri, vor fi construite baze sportive pe baza unui proiect-tip al CNI, care include teren de fotbal de dimensiuni omologate de UEFA și FRF, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori, un teren sportiv mic ce va fi tușat pentru minifotbal, handbal, baschet şi tenis, cu dimensiuni de 20 pe 40 de metri, o clădire administrativă, cu vestiare, şi o parcare pentru autovehicule şi autocare.

Licitaţie CNI pentru un teren de fotbal în Strejnic

Suma alocată de Compania Naţională de Investiţii pentru construirea bazei sportive în satul de lângă Ploieşti este de 7 milioane de lei, fără TVA.

Conform datelor publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, termenul limită pentru depunerea ofertelor este pe 1 septembrie.

O bază asemănătoare este dorită şi în Ploieşti, în baza unui parteneriat între autorităţile locale, CNI şi Federaţia Română de Fotbal. Propunerea a fost ca aceasta să fie realizată în sudul municipiului, în zona din spatele Hipodromului. Pe lângă Strejnic, au existat discuţii ca proiecte similare să fie implementate şi în alte localităţi din apropierea Ploieştiului, printre care Berceni şi Cocoşeşti.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image