Breaza cere peste 10 milioane de euro prin Programul "Anghel Saligny"

Breaza cere peste 10 milioane de euro prin Programul "Anghel Saligny"
Primăria Breaza a depus trei proiecte în cadrul Programului Naţional de Investiţii "Anghel Saligny" (Foto: Arhiva Telegrama)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Primăria Breaza a depus trei cereri de finanţare în cadrul Programului Naţional de Investiţii "Anghel Saligny", în valoare totală de peste 10 milioane de euro, pentru lucrări de modernizare a reţelelor de utilităţi, asfaltări şi construirea unui pod pietonal.

Autorităţile din Breaza au depus trei cereri de finanţare în cadrul PNI, conform listei publicate pe pagina de internet a Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei. Proiectele pentru utilităţi şi asfaltări au valori similare, în jurul sumei de 24 de milioane de lei. În total, cele trei obiective de investiţii propuse de autorităţile din oraşul prahovean se ridică la o valoare estimată de 51,3 milioane de lei.

Trei proiecte depuse de Primăria Breaza în cadrul PNI

Cea mai mare valoare apare la proiectul "Reabilitare și modernizare rețele de apă - canal, oraș Breaza, județ Prahova", estimat la puţin peste 24 de milioane de lei, conform datelor publicate de Ministerul Dezvoltării. Cel de-al doilea proiect, de reabilitare şi modernizare a unor străzi, e estimat la 23,45 milioane de lei. În fine, proiectul "Punte pietonală Halta Breaza Nord-Cartier Podu Corbului" are o valoare estimată de puţin peste 3,8 milioane de lei.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image
Image