COMUNICAT DE PRESĂ | „PNRR: Fonduri pentru România modernă şi reformată” | U.A.T. Cocorăștii Mislii

COMUNICAT DE PRESĂ | „PNRR: Fonduri pentru România modernă şi reformată” | U.A.T. Cocorăștii Mislii
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

 

22.02.2023

            U.A.T. Cocorăștii Mislii anunță semnarea contractului de finanțare pentru  proiectul „I.4 – Elaborarea/actualizarea în format GIS a documentelor de amenajare a teritoriului și de planificare urbană în cadrul UAT COCORĂȘTII MISLII, jud. PRAHOVA”.

            Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență- Componenta 10- Fondul Local, Investiția I.4- Elaborarea/actualizarea în format GIS a documentaţiilor de amenajare a teritoriului şi de planificare urbană, titlu apel: PNRR/2022/C10/I4, runda 1.

Numele beneficiarului: U.A.T. Cocorăștii Mislii

Obiectivele proiectului: Elaborarea în format digital (transpunerea în format GIS) a Planului Urbanistic General al comunei Cocorăstii Mișlii, realizându-se crearea unei infrastructuri de date spaţiale, ceea ce va permite partajarea informaţiilor spaţiale printre organizaţiile din sectorul public şi va facilita accesul publicului la informaţiile spaţiale din Europa. Utilizarea datelor GIS va optimiza procesele interne și eficientiza munca în administrația publică, reducând substanțial timpul de răspuns al autorității locale privind zona de urbanism, disciplina în construcții, impozite și taxe și informarea cetățenilor.

Valoarea totală a proiectului: 159.460,04 lei, din care:

  1. valoare eligibilă din PNRR 000,03 lei
  2. valoare TVA aferentă cheltuielilor eligibile din PNRR- 25.460,01lei.

Data începerii și finalizării proiectului:  28.11.2022 - 27.02.2026

Codul proiectului: C10-I4-394

Date de contact: Manager proiect: Alexandru Daniel

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., telefon: 0743/331.446

“Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României”.

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Image