fbpx

COMUNICAT DE PRESĂ | „PNRR: Fonduri pentru România modernă şi reformată” | U.A.T. Cocorăștii Mislii

COMUNICAT DE PRESĂ | „PNRR: Fonduri pentru România modernă şi reformată” | U.A.T. Cocorăștii Mislii

Image
Image

 

22.02.2023

            U.A.T Cocorăștii Mislii anunță semnarea contractului de finanțare pentru  proiectul „I.1.4 - Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – piste pentru biciclete la nivel local/metropolitan; în cadrul UAT COCORĂȘTII MISLII, jud. PRAHOVA”.

Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență- Componenta 10- Fondul Local, Investiția I.1.4 - Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – piste pentru biciclete (și alte vehicule electrice ușoare) la nivel local/metropolitan, titlu apel: PNRR/2022/C10/I.1.4, runda 1.

Numele beneficiarului: U.A.T Cocorăștii Mislii

Obiectivele proiectului: Realizarea infrastructurii piste pentru biciclete la nivel local care va lega de-a lungul drumului comunal: zona centrală a localității Cocorăștii Mislii, inclusiv Centrul Medical, de "Grădina de Lavandă", definită ca zonă de atracție locală de interes turistic și localitățile Goruna și Tipărești.

Valoarea totală a proiectului: 1.411.781,13 lei, din care:

  1. valoare eligibilă din PNRR 1.186.370,70 lei
  2. valoare TVA aferentă cheltuielilor eligibile din PNRR- 225410,43 lei.

Data începerii și finalizării proiectului:  30.12.2022 - 29.04.2026

Codul proiectului: C10-I1.4-87

Date de contact: Manager proiect: Alexandru Daniel

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., telefon: 0743/331.446.

“Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României”.

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.