fbpx

Comunicat de presă | „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” | UAT COMUNA TÂRGȘORU VECHI

Comunicat de presă | „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” | UAT COMUNA TÂRGȘORU VECHI

Image
Image

UAT COMUNA TÂRGȘORU VECHI a semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „Asigurarea de sisteme TIC/ITS în Comuna Târgșoru Vechi, județ Prahova”, cod proiect C10-I1.2-390, depus în cadrul PNRR/2022/C10/I1.2, PNRR/2022/C10/I1.3, Runda 1.
Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta C10: Fondul local, în cadrul Investiției I. 1.2 - Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS/alte infrastructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local).
Valoarea totală a contractului de finanțare este de 2.195.407,53 lei.
Obiectivul general
al proiectului este îmbunătățirea condițiilor de mobilitate în zona rurală, reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră generate de transporturi și sporirea siguranței rutiere, prin soluții digitale și ecologice de transport.
Obiectivele specifice ale investiției sunt:
-simplificarea procedurilor administrative și reducerea birocrației pentru cetațenii din Comuna Târgșoru Vechi, județ Prahova;
-îmbunătățirea cunoștințelor și abilităților personalului din Primarie în vederea optimizării măsurilor simplificate pentru cetățeni;
-implementarea unui sistem de supraveghere video pentru creșterea calității vieții prin asigurarea unui climat digitalizat din punct de vedere al infrastructurii pe întreaga rază a Comunei Târgșoru Vechi, județ Prahova și nu în ultimul rând un mediu sigur printr-o scădere a ratei infracționalității.
Perioada de implementare a proiectului este de 38 de luni, din martie 2023- mai 2026.
Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Rezilientă al României
Date de contact beneficiar: UAT COMUNA TÂRGȘORU VECHI, JUDEȚUL PRAHOVA, C.I.F.: 2845230, Comuna Târgșoru Vechi, județul Prahova, România Tel.: 0244482291; email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

"PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană - UrmătoareaGenerațieUE"

https://mfe.gov.ro/pnrr/                                   https://www.facebook.com/PNRROficial/

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.