Comunicat de presă | „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” | UAT ORAȘUL COMARNIC, JUDEȚUL PRAHOVA

Comunicat de presă | „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” | UAT ORAȘUL COMARNIC, JUDEȚUL PRAHOVA
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Comunicat de presă

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

UAT ORAȘUL COMARNIC, JUDEȚUL PRAHOVA a semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „Elaborare PUG în format GIS, pentru Orașul Comarnic, județ Prahova” cod proiect C10-I4-544, depus în cadrul PNRR/2022/C10/I.4, apel comun destinat unităților administrativ teritoriale și subdiviziunilor municipiului București de pe tot teritoriul României având ca obiectiv transformarea durabilă urbană și rurală prin utilizarea soluțiilor verzi.            

            Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta C10 -  Fondul local, în cadrul Investiției I.4 - Elaborarea/actualizarea în format GIS a documentațiilor de amenajare a teritoriului și de planificare urbană și I.1.3-Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde-puncte de reîncărcare vehicule electrice.

            Valoarea totală a contractului de finanțare este de 1.222.459,64 lei, din care valoarea totală nerambursabilă 1.222.459,64 lei.

            Obiectivul acestei investiții este de a sprijini procesul de planificare urbană și teritorială bazată pe principiile de dezvoltare durabilă și inteligentă și de a spori accesul digital la documentațiile de amenajare a teritoriului și de urbanism. Investiția finanțează elaborarea sau actualizarea și/sau transpunerea în format GIS a PUG și PMUD pentru Orașul Comarnic, județ Prahova.          

            Durata proiectului este de 38 de luni, perioada de implementare a acestuia realizându-se în intervalul decembrie 2022 - februarie 2026. 

Date de contact: Orașul Comarnic – Județul Prahova
Sediul: Str. Republicii, nr. 104, Prahova
Telefon/Fax: 0244/360.076
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Site: www.primariacomarnic.ro

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Image
Image