Comunicat de presă |„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” | UAT ORAȘUL COMARNIC

Comunicat de presă |„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” | UAT ORAȘUL COMARNIC
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

      UAT ORAȘUL COMARNIC a semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „Reabilitare energetică moderată a Liceului Simion Stolnicu - Local I, din orașul  Comarnic, judeţul Prahova”, cod proiect C10-I3-1492, depus în cadrul PNRR/2022/C10/I.3, Runda 1, Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale, apel comun destinat unităților administrativ teritoriale și subdiviziunilor municipiului București de pe tot teritoriul României având ca obiectiv transformarea durabilă urbană și rurală prin utilizarea soluțiilor verzi.

     Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta C10: Fondul local, în cadrul Investiției I.3 Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ- teritoriale.

     Valoarea totală a contractului de finanțare este de 5.417.959,07 lei, din care valoarea eligibilă din PNRR este 4.552.906,78 lei, și valoarea TVA aferentă cheltuielilor eligibile din PNRR este 865.052,29 lei.

Obiectivul general al proiectului:

  • renovarea energetică moderată a clădirilor publice, prin soluții de intervenție ce conduc la reducerea necesarului de energie primară cu cel puțin 30%.

Obiectivele specifice ale investiției:

  • reducerea consumului de combustibil convențional utilizat la prepararea agentului termic pentru încălzire;
  • reducerea cheltuielilor cu încălzirea spațiilor pe perioada de iarnă;
  • realizarea unui sistem modern de iluminat, interior și exterior, prin folosirea unor corpuri de iluminat performante și cu consum redus de electricitate

Beneficiarii investiției prin acest nou proiect sunt locuitorii ORAȘULUI COMARNIC, județul PRAHOVA.

Durata proiectului este de 38 de luni, perioada de implementare a acestuia,  realizându-se în intervalul februarie 2023 - martie 2026.

Date de contact beneficiar: Orașul Comarnic, Str. Republicii, nr. 104, jud. Prahova, Tel/Fax: 0244/360076, Site : www.primariacomarnic.ro, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Românie”
„PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – Următoarea Generație UE„

https://mfe.gov.ro/pnrr/       https://www.facebook.com/PNRROficial/  

Image
Image