Image

Comunicat de presă: Diversificare activitate la IDEAL PLAR SOLUTIONS prin oferirea unor servicii inovative de cazare pentru vacante si perioade de scurta durata

Comunicat de presă: Diversificare activitate la IDEAL PLAR SOLUTIONS prin oferirea unor servicii inovative de cazare pentru vacante si perioade de scurta durata
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

 

Ploiesti, Martie 2021

Titlu

„Diversificare activitate la IDEAL PLAR SOLUTIONS prin oferirea unor servicii inovative de cazare pentru vacante si perioade de scurta durata”

  1. Număr referinţă: Contract de finanţare 264/05.07.2019
  2. Data publicării anunţului: 22.03.2021
  3. Programul: Programul Operational Pentru Pescuit si Afaceri Maritime 2014-2020 Masura 1-Consolidarea zonei de pescuit si acvacultura prin dezvoltarea sectoarelor complementare (din cadrul implementarii SDL a Asociatiei FLAG Prahova)
  4. Autoritatea de management: Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale; DGP AMPOPAM
  5. Alte informaţii:IDEAL PLAR SOLUTIONS SRL, cu sediul social in Albesti Paleologu, nr 501, Judetul Prahova, România, anunţă incheiere proiectului „Diversificare activitate la IDEAL PLAR SOLUTIONS prin oferirea unor servicii inovative de cazare pentru vacante si perioade de scurta durata”, incepand cu data de 04.04.2021. Obiectivul general al proiectului consta in diversificarea activitatii la IDEAL PLAR SOLUTIONS SRL prin realizarea unei pensiuni turisitice in scopul oferirii unor servicii inovative pentru atragerea de noi turisti si cresterea duratei de sedere a acestora. Locul de implementare: Comuna Maneciu, Sat Cheia, Judetul Prahova, Regiunea Sud Muntenia, Romania.
  6. Valoarea totala a proiectului este de 768502,51 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile este de 691652,26 lei.
  7. Durata de implementare a proiectului este de 21  luni.
  8. Persoana de contact MANOLACHE PETRUT, telefon 0726110925, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Image
Image