Image

COMUNICAT DE PRESĂ: ESZPH efectuează lucrări la STA Voila

COMUNICAT DE PRESĂ: ESZPH efectuează lucrări la STA Voila
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Ploiești, 18 mai 2021. Exploatare Sistem Zonal Prahova (ESZPH) informează că se efectuează lucrări la Stația de Tratare Voila în vederea menținerii standardelor ridicate de calitate a apei livrate.

Pentru Exploatare Sistem Zonal Prahova, calitatea apei produse și asigurarea debitelor contractate, sub controlul permanent al tuturor parametrilor de calitate ceruți de legislația în vigoare, sunt obiective importante pentru păstrarea și totodată creșterea încrederii clienților.

Astfel, atenția societății noastre este mereu îndreptată spre atingerea exigentelor clienților și păstrarea parteneriatelor de încredere ale beneficiarilor, iar în acest sens, în perioada 17 - 23.05.2021, la Stația de Tratare Voila, se vor derula lucrări de mentenanță, iar decantorul suspensional – fir industrial, va fi oprit.

Lucrările ce urmează a fi efectuate constau în spălarea și curățarea de nămol a decantorului, curățarea căminelor adiacente, revizii-reparații de vane/sonde și dezinfecția decantorului după spălare. De asemenea, debitul care poate fi asigurat pe firul industrial în perioada executării lucrărilor este de 400 l/s, în condiții normale de exploatare și condiții meteo favorabile.

**Societatea EXPLOATARE SISTEM ZONAL PRAHOVA SA este principalul producător de apă potabilă pentru 84 % din populația județului Prahova și de apă de uz industrial pentru multiple societăți comerciale.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Image
Image