fbpx

COMUNICAT DE PRESĂ: Exploatare Sistem Zonal Prahova introduce noi analize în portofoliu de analize de laborator

COMUNICAT DE PRESĂ: Exploatare Sistem Zonal Prahova introduce noi analize în portofoliu de analize de laborator

Ploiești, 06.10.2021. Exploatare Sistem Zonal Prahova (ESZPH) își extinde portofoliul de analize fizico-chimice pentru apă potabilă, adăugând încă 3 indicatori: sodiu, mangan și carbon organic total.

Începând cu luna octombrie 2021, societatea noastră oferă servicii de analize de laborator și pentru următorii indicatori:

 

Laboratoarele de analize ale societății Exploatare Sistem Zonal Prahova operează în Sistem de Management Integrat Calitate Mediu, Securitate și Sănătate în muncă, conform standardelor ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 și sunt înregistrate în Registrul Național al Laboratoarelor, care le abilitează să facă monitorizarea calității apei.

Laboratoarele Calitatea Apei au fost permanent modernizate în vederea asigurării conformării cu standardele în domeniu, încadrate cu personal calificat și dotate cu aparatură modernă.

Comenzile pentru analize și probele de apă se pot transmite la sediul laboratoarelor din Sistemul Hidrotehnic Voila, Sistemul Hidrotehnic Vălenii de Munte și Sistemul Hidreotehnic Măneciu, clienții urmând a primi ulterior rapoartele de încercare pentru probele cerute și precizările necesare asupra utilizării sau nu, a apei.

Pentru comenzi, ne puteți contacta la 0244.512.600 / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau:

Laborator S.H.Voila
Persoana de contact: Gologan Daniela, 0769 074 787

Laborator S.H. Vălenii de Munte
Persoana de contact: Matache Geanina, 0769 074 807

Laborator S.H. Măneciu
Persoana de contact: Podulmeac Marilena, 0769 074 800

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Biroul de Relații Publice al EXPLOATARE SISTEM ZONAL PRAHOVA S.A

 

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.