COMUNICAT DE PRESĂ: LA MULȚI ANI TUTUROR FEMEILOR MINUNATE DIN VIAȚA VOASTRĂ!

COMUNICAT DE PRESĂ: LA MULȚI ANI TUTUROR FEMEILOR MINUNATE DIN VIAȚA VOASTRĂ!
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Ploiești, 8 martie 2021. 
Exploatare Sistem Zonal Prahova (ESZPH) sărbătorește astăzi Ziua Internațională a Femeii. Fiind un moment cu totul special, avem ocazia de a ne arăta și mai mult aprecierea față de femeile minunate din viața noastră.

Succesul ESZPH are la bază și faptul că aproximativ jumătate din efectiv este format din femei. Suntem, așadar, privilegiați să avem un echilibru al resurselor umane, iar în această zi specială dorim să ne exprimăm recunoștința pentru contribuția și dedicarea doamnelor din cadrul societății.

În aceeași măsură, transmitem gânduri bune tuturor femeilor, alături de urări de sănătate în această primăvară plină de provocări pentru noi toți!

La mulți ani!

***
Societatea EXPLOATARE SISTEM ZONAL PRAHOVA SA este principalul producător de apă potabilă pentru 84 % din populația județului Prahova și de apă de uz industrial pentru multiple societăți comerciale. Societatea colaborează cu Administrația Națională „Apele Române”, ca autoritate centrală și acționar unic, precum și cu deținătorii de lucrări construite pe ape sau în legatură cu apa, cu furnizorii, beneficiarii, instituțiile economico-financiare și de control.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Image