fbpx

COMUNICAT DE PRESĂ - Finalizarea proiectului “Achiziție echipamente performante pentru SC CEAS CHEI PLUS VH SRL”

Image
Image

COMUNICAT DE PRESĂ - Finalizarea proiectului “Achiziție echipamente performante pentru SC CEAS CHEI PLUS VH SRL”

29 Mai 2019

SC CEAS CHEI PLUS VH SRL, în calitate de Beneficiar anunță finalizarea proiectului  “Achiziție echipamente performante pentru SC CEAS CHEI PLUS VH SRL” cod MySMIS 113744 în baza contractului de finanțare nr. 2225/29.05.2018 încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia în calitate de Organismul Intemediar. Proiectul a fost finanțat prin Programul Operational Regional 2014-2020, Axa Prioritara 2 – „Imbunatatirea competitivitati intreprinderilor mici si mijlocii”,  Prioritatea de investitii 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri; Apelul de proiecte 2.1.A/2016.

Perioada de implementare: 01.11.2016 – 31.05.2019, aceasta cuprinzând și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de Finanțare.

Valoarea totală a proiectului : 1.113.400,08 lei din care valoarea totală eligibilă 1.105.455,64 lei, valoarea totală a contribuției publice 878.208,46 lei și valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR 746.477,19 lei.

Obiectivul general urmărit de proiect a fost atingerea unui nivel ridicat de competitivitate și dezvoltarea firmei prin diversificarea activităților prestate prin achiziționarea unor echipamente de ultimă generație.

Obiectivele specifice ale proiectului au fost: 1.Creșterea cifrei de afaceri față de anul 2015 prin utilizarea eficientă a echipamentelor achiziționate prin proiect; 2.Continua îmbunătățire a serviciilor și a calității produselor oferite prin adoptarea celor mai noi tehnologii în domeniu și îmbunătățirea imaginii firmei prin desfăsurarea unei puternice activități de realizare chei, dar și prin oferirea unor servicii superioare calitativ, inclusiv adaptarea serviciilor prestate de firma noastră la cerintele pieței și prestarea de noi servicii cerute pe piață; 3.Creșterea nivelul profitului față de anul anterior, utilizarea unei cote parte din profit pentru înfăptuirea obiectivelor strategice propuse și creșterea nivelului de pregătire al personalului angajat prin efectuarea de cursuri de pregătire organizate de firma, pentru a face cunoscute angajaților noile cerințe ale domeniului.

Impactul proiectului la nivel local: proiectul are un impact financiar direct asupra bugetului local, prin dezvoltarea de servicii noi în domeniul prelucrării și programarii cheilor brute  de toate tipurile, iar din punct de vedere al capitalului uman, au fost angajate 5 persoane, reducând rata șomajului și prevenind migrația persoanelor de pe plan local către alte zone.

 

Rezultatele atinse în perioada de referință sunt: 1. Achizitia de echipamente performante în domeniul de activitate al beneficiarului: masina mecanica copiat chei amprenta si canale - 2 bucăți, mașină mecanică copiat chei plane - 2 bucăți, mașină mecanică pentru duplicarea cheilor fluture - 2 bucăți, mașină mecanică de copiat chei specială - 2 bucăți, mașină electronică de copiat chei, mașină de copiat telecomenzi auto, mașină de copiat cipuri auto, kit telecomenzi rezidențiale, programator cartele interfon, mașină de copiat chei automatizată, interfata diagnoză autovehicule, dispozitiv de programare a transponderelor, aparat gravură, sistem de încalzire cu pompă de căldură și producere a apei calde menajere, sistem de iluminat cu led, rampă de acces pentru persoane cu dizabilități, sistem de colectare selectivă a deșeurilor, sistem PC cu monitor led, laptopuri - 2 bucăți multifunctional A3 color, sistem PC all-in-one, soft Widows - 3 bucăți, soft MsOffice - 4 bucăți, soft editare imagine; 2. Atragerea și fidelizarea unor noi clienți prin promovarea serviciilor; 3. Crearea a 5 noi locuri de muncă.

Date de contact: 

EUGEN ADRIAN HRIBAN, reprezentant legal, adresa e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pagina Web: www.chei-ok.ro

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.