CORONAVIRUS PRAHOVA. 156 cazuri nou confirmate și două decese înregistrate în ultimele 24 de ore

CORONAVIRUS PRAHOVA. 156 cazuri nou confirmate și două decese înregistrate în ultimele 24 de ore
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Instituția Prefectului Județului Prahova a anunțat astăzi, 27.02.2022, conform datelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, faptul că situația epidemiologică privind COVID-19 în județul Prahova, se prezintă astfel: au fost înregistrate 156 cazuri noi și două persoane au decedat. Una dintre cele două persoane decedate era nevaccinată.

Conform raportării DSP, numărul de paturi Covid-19 ocupate este de 343. În secțiile ATI sunt ocupate 23 paturi adulți, din totalul de 26 și 1 pat copil, din totalul de 2.

Rata de incidență la nivelul județului a ajuns la 9,94 cazuri la 1000 locuitori.

Instituția Prefectului Județul Prahova face un nou apel către locuitorii județului să respecte recomandările specialiștilor privind normele de igienă și distanțare socială, precum și măsurile stabilite pe timpul stării de alertă.

Prahovenilor li se reamintește să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE - 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor și este valabilă pentru apelurile naționale, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00.

Foto ilustrativ, Digi24.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Image