fbpx

CORONAVIRUS | Prahova a ajuns la 644 de infectări şi 33 de decese. Şapte pacienţi sunt în stare critică

CORONAVIRUS | Prahova a ajuns la 644 de infectări şi 33 de decese. Şapte pacienţi sunt în stare critică

Image
Image

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 644 persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, dintre care 33 au decedat, iar 146 au fost declarate vindecate și externate, conform bilanţului oficial publicat miercuri de Prefectura Prahova.

Conform DSP Prahova, patru dintre cazurile nou confirmate sunt la un punct de lucru al unei societăți comerciale. Reprezentanții unității au comunicat deja DSP că au decis suspendarea activității pentru 14 zile, în vederea dezinfecției spațiului și a prevenirii răspândirii focarului, se mai arată în comunicat.

În spitalele din județ unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de terapie intensivă sunt internați 14 pacienți. Şapte dintre aceştia sunt ventilați mecanic.         

Echipaje mixte din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne (MAI) au continuat acțiunile privind ordinea și siguranța publică și alte misiuni impuse de contextul actual. Pe parcursul zilei de 7 iulie, au fost efectuate verificări la 31 de persoane dintre cele care aveau recomandare de izolare la domiciliu, alte 157 au fost legitimate, iar 100 de șoferi au fost opriți în trafic în vederea efectuării controalelor specifice acestui context. Au mai fost verificate și șase societăți comerciale. În urma acestor demersuri, au fost aplicate 29 de sancțiuni, în valoare de 6.100 de lei, a mai transmis Prefectura Prahova în comunicat.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.