CORONAVIRUS PRAHOVA | Un bărbat fără simptome a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că ieşit din izolarea la domiciliu

CORONAVIRUS PRAHOVA | Un bărbat fără simptome a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că ieşit din izolarea la domiciliu
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

CORONAVIRUS PRAHOVA | Cinci persoane din Prahova au fost reclamate la Poliţie şi urmează să fie cercetate penal, după ce au ieşit din aşa-zisa autoizolare la domiciliu. Unul dintre aceşti prahoveni a primit şi o amendă usturătoare, în valoare de 10.000 de lei.

Anunţul privindu-i pe cei cinci fusese transmis încă de la începutul săptămânii de către şeful Direcţiei de Sănătate Publică Prahova, Dan Ioniţă, care preciza la momentul respectiv că era vorba despre persoane din Ceraşu şi Iordăcheanu, întoarse recent din Italia şi care eru monitorizate la domiciliu, deşi nu prezentaseră până atunci niciun simptom asociat îmbolnăvirii.

Acum, conducerea DSP a precizat că unul dintre cei cinci a fost şi amendat, dând de înţeles că în celelalte patru cazuri vecinii ar fi refuzat să îşi asume depunerea unei reclamaţii scrise.

CORONAVIRUS PRAHOVA | Duminică dimineaţă, la nivelul judeţului erau raportate 768 de cazuri de persoane aflate sub monitorizare la domiciliu, iar şapte persoane au ieşit din monitorizare, a anunţat Prefectura Prahova.

Image