E.S.Z. PRAHOVA | A FOST RETEHNOLOGIZATĂ STAŢIA DE POMPARE DIN CADRUL S.T.A. MĂNECIU

E.S.Z. PRAHOVA | A FOST RETEHNOLOGIZATĂ STAŢIA DE POMPARE DIN CADRUL S.T.A. MĂNECIU
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

COMUNICAT DE PRESĂ
Ploieşti, 05.01.2023

E.S.Z. PRAHOVA: A FOST RETEHNOLOGIZATĂ STAŢIA DE POMPARE DIN CADRUL S.T.A. MĂNECIU

La Staţia de Tratare a Apei Măneciu, din cadrul Sistemului Hidrotehnic Vălenii de Munte, parte componentă a societații Exploatare Sistem Zonal Prahova S.A., în trimestrul IV al anului 2022, au fost finalizate investiții de retehnologizare a stației de pompare.

Stația de Tratare a Apei Măneciu produce apă potabilă şi asigură, totodată, transportul către comuna Măneciu, beneficiarii indirecţi fiind peste 9000 de locuitori ai comunei Măneciu.

Lucrările au constat în montajul și punerea în funcțiune a trei echipamente de pompare performante şi au fost executate atât cu personalul specializat propriu cât și cu terți, prin respectarea programului riguros de execuție a lucrărilor, agreat cu beneficiarul direct Apă Canal Măneciu S.R.L., fără sistarea livrării de apă potabilă către populaţie.

Exploatare Sistem Zonal Prahova alocă anual sume importante pentru investiţii în vederea asigurării parametrilor calității ceruți de legislația în vigoare.

Biroul de Relații Publice al EXPLOATARE SISTEM ZONAL PRAHOVA SA

**Societatea EXPLOATARE SISTEM ZONAL PRAHOVA SA este principalul producător de apă potabilă pentru populația județului Prahova și de apă de uz industrial pentru multiple societăți comerciale.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Image