Elevii înscriși în programul de învățământ dual premiați de ADIENT TRIM Ploiești în cadrul unei ceremonii speciale

Elevii înscriși în programul de învățământ dual premiați de ADIENT TRIM Ploiești în cadrul unei ceremonii speciale
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

ADIENT TRIM Ploiești împreună cu Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” au premiat marți, 21 iunie a.c., în cadrul unei ceremonii organizate în fabrică, absolvenții clasei a X-a înscriși în programul de învățâmânt dual. Elevii fac parte din cea de-a doua serie de absolvenți și se specializează pentru calificările de Confecționer produse textile și de Mecanic utilaje și instalații în industrie. Prima clasă a fost înființată în anul școlar 2018 – 2019.

,,Vreau în primul rând să ofer felicitările mele tuturor celor care, de 4 ani, fac ca acest proiect să meargă mai departe, atât colegi, cât și cadre didactice. În al doilea rând vreau să le mulțumesc absolvenților că au ales să mergem împreună pe drumul spre îmbinarea cunoștințelor teoretice cu cele practice. Îmi doresc ca tot ce ați învățat până acum să vă fie de folos pe viitor. Mult succes pe mai departe!” a spus Adrian Diță, Plant Manager ADIENT TRIM Ploiești.

Festivitatea de premiere a început prin invitarea pe scenă a doamnei profesor și diriginte al clasei, Daniela Vlad, care a acordat primele diplome ale zilei, pentru absolvirea clasei a X-a. Evenimentul a continuat prin acordarea a două seturi de diplome: primul set a fost oferit elevilor care au finalizat perioada de practică având prezența de peste 90%, iar cel de-al doilea set a fost acordat elevilor care au încheiat practica obținând rezultate extraordinare în cadrul atelierelor de Coasere, respectiv Mecanică.

Totodată, părinții elevilor au avut oportunitatea de a participa într-un tur al fabricii. La final, absolvenții au oferit participanților un cadou, ce a fost realizat de aceștia pe parcursul perioadei de practică.

,,Ne bucurăm să celebrăm împreună astfel de momente frumoase! Pe parcursul perioadei de practică, am încercat să fim alături de elevi la fiecare pas și ne-am străduit să le facem parcursul acesta mai ușor, mai interesant, dar mai ales pe înțelesul lor. Felicitări tuturor!” a declarat Carmen Bărbulescu, Plant HR Manager ADIENT TRIM Ploiești.  

Pe parcursul celor 3 ani de studiu în sistem de învățământ dual, tinerii beneficiază de pregătire teoretică și practică alături de o echipă profesionistă, performantă și inovativă. În cadrul stagiilor de practică în fabrică, elevilor li se asigură transportul și o masă caldă pe zi, iar în funcție de performanța acestora primesc premii. În plus, pe lângă bursa profesională acordată de stat, elevii beneficiază și de o susținere financiară lunară acordată de ADIENT. La finalul perioadei de școlarizare, proaspeții absolvenții primesc un Certificat de pregătire profesională de nivel 3 și au un loc de muncă asigurat în cadrul companiei ADIENT Ploiești.

Foto ADIENT Ploiești

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

 

Image