Exploatare Sistem Zonal Prahova | EXPO APA Sibiu 2022

Exploatare Sistem Zonal Prahova | EXPO APA Sibiu 2022
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Asociația Română a Apei a organizat, în perioada 28-30 Septembrie Forumul Regional al Apei „Dunăre-Europa de Est”, la Pavilionul REDAL EXPO din Sibiu

„Expo Apa”, ajunsă la a 22-a ediție, în cadrul căreia au fost prezentate, de către peste o sută de expozanți, cele mai noi echipamente implicate în tratarea apei potabile și a celei uzate, iar invitații ce au fost prezenți sunt profesioniști din domeniul apei.

Pe lângă aceste evenimente, a avut loc și tradiționalul concurs „Instalare branșament sub presiune”, special pentru instalatorii din cadrul companiilor de apă, care presupunea executarea unui nou branșament la o rețea de polietilenă aflată sub presiune.

În calitate de membru A.R.A., Societatea Exploatare Sistem Zonal Prahova a luat parte la acest eveniment, unde a fost expusă o gamă largă de utilaje pentru subtraversări de drumuri, atât normale, cât și prin forajul orizontal dirijat. S-au regăsit şi utilaje pentru săpat șanțuri cu elindă și sprijiniri de șanțuri, toate fiind aplicabile pentru construcțiile edilitare apă-canal.

A.R.A. promovează politicile din domeniul apei și strategiile globale în vederea atingerii obiectivelor de dezvoltare durabilă, iar scopul Forumului Regional al Apei „Dunăre-Europa de Est” a fost îmbunătățirea performanțelor si creșterea eficienței tehnice si manageriale prin informațiile transmise.

**Societatea EXPLOATARE SISTEM ZONAL PRAHOVA SA este principalul producător de apă potabilă pentru populația județului Prahova și de apă de uz industrial pentru multiple societăți comerciale.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

 

Image