EXPLOATARE SISTEM ZONAL PRAHOVA SA | COMUNICAT DE PRESĂ

EXPLOATARE SISTEM ZONAL PRAHOVA SA | COMUNICAT DE PRESĂ
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

LA STAȚIILE DE TRATARE VĂLENII DE MUNTE ȘI MĂNECIU AU FOST EFECTUATE SIMULĂRI PENTRU SCĂPĂRILE ACCIDENTALE DE CLOR GAZOS

Ploiești, 15 mai. În luna aprilie, la Stațiile de Tratare Vălenii de Munte și Măneciu au fost efectuate simulări pentru scăpările accidentale de clor gazos din instalații. Exploatare Sistem Zonal Prahova organizează periodic astfel de acțiuni cu scopul de a fi întotdeauna pregătiți pentru orice situație de risc.

În luna aprilie, în cadrul stațiilor de clorinare de la Vălenii de Munte și Măneciu, au fost executate simulări pentru scăpările accidentale de clor gazos din instalații. Personalul operator este antrenat pentru a interveni în timp util, în vederea remedierii posibilelor defecțiuni apărute și pentru a neutraliza clorul gazos scăpat în incinta instalațiilor de dozare.
Pentru aceste intervenții, operatorii sunt întotdeauna echipați cu aparate de respirație autonomă și echipament special de protecție. Managementul riscului reprezintă un obiectiv strategic al societății Exploatare Sistem Zonal Prahova și, prin urmare, punem accent pe:
-Creșterea performanțelor în protecția mediului, pentru o dezvoltare durabilă, fără poluări,
-Prevenirea poluării mediului, prin controlul și gestionarea eficientă a substanțelor periculoase, deșeurilor și reziduurilor tehnologice,
-Îmbunătățirea pregătirii și a capacității de răspuns la situații de urgență de mediu.
Pentru atingerea obiectivelor stabilite, conducerea societății asigură menținerea, dezvoltarea și îmbunătățirea continuă a Sistemului de Management Integrat Calitate - Mediu- SSM, în conformitate cu standardele naționale de management SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015, SR ISO 45001:2018.

***
Societatea EXPLOATARE SISTEM ZONAL PRAHOVA SA este principalul producător de apă potabilă pentru 84 % din populația județului Prahova și de apă de uz industrial pentru multiple societăți comerciale. Societatea colaborează cu Administrația Națională „Apele Române”, ca autoritate centrală și acționar unic, precum și cu deținătorii de lucrări construite pe ape sau în legatură cu apa, cu furnizorii, beneficiarii, instituțiile economico-financiare și de control. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

 

 

Image