FAIR PLAY ȘI SPIRIT DE ECHIPĂ LA PLOIEȘTI

FAIR PLAY ȘI SPIRIT DE ECHIPĂ LA PLOIEȘTI
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Sub egida FEDERAŢIEI ROMÂNE DE MINI FOTBAL *fondată în 2008, ediţia anului 2023 a reunit şi echipa de fotbal a companiei LUKOIL, în zece întâlniri de performanţă şi fair-play, sub coordonarea organizatorului Liviu Stanemir (experienţa Spattachiadei îşi spune cuvântul), întâlniri organizate în incinta Clubului LRMS Păuleşti.

Timp de două luni, 15 angajaţi ai platformei PETROTEL-LUKOIL şi-au manifestat talentul, precum şi dorinţa de a câştiga contra celor 11 echipe antrenate în acest campionat.

8 mai a însemnat Victoria echipei PETROTEL-LUKOIL contra echipei OMV - forta, voluntariatul, precum şi antrenorul Liviu Stanemir şi-au spus cuvântul pe o ploaie care a făcut Victoria să fie şi mai dulce!  

𝐒𝐜𝐡𝐢𝐦𝐛𝐚𝐫𝐞 la vârful clasamentului cu doar o etapă înainte de terminarea sezonului regulat și începerea 𝐏𝐥𝐚𝐲𝐎𝐟𝐟-ului și 𝐏𝐥𝐚𝐲𝐎𝐮𝐭-ului. 𝐋𝐮𝐤𝐎𝐢𝐥 și 𝐎𝐌𝐕 𝐏𝐞𝐭𝐫𝐨𝐦 fac switch de locuri, astfel că 𝐧𝐨𝐮𝐥 𝐥𝐢𝐝𝐞𝐫 𝐚𝐥 𝐋𝐢𝐠𝐢𝐢 𝐅𝐢𝐫𝐦𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐋𝐮𝐤𝐎𝐢𝐥, după ce a reușit o victorie extrem de importantă în fața ex-liderului OMV Petrom cu scorul de 5-3.

FELICITĂRI PETROTEL-LUKOIL!

Perioada 16-18 iunie se dispută LIGA DE MINI FOTBAL LA NIVEL NAŢIONAL, HAI CU GALERIA!!

PRIMA CLASATĂ ÎN ACEST MECI VĂ PARTICIPA ÎN LUNA OCTOMBRIE, în ANTALYA, ATENŢIE SUPORTERI ŞI MAJORETE!!!

Relaţii publice şi presa, PETROTEL-LUKOIL

Foto ilustrativ, facebook.com/ligaminifotbal2008/photos?locale=zh_HK

Image