Focare COVID confirmate la Primăria Păuleşti şi la o firmă cu 57 de angajaţi din Breaza

Focare COVID confirmate la Primăria Păuleşti şi la o firmă cu 57 de angajaţi din Breaza
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Autorităţile din Prahova au anunţat sâmbătă două noi focare de COVID-19 în judeţ, unul la un compartiment din Primăria Păuleşti şi unul la o societate privată din Breaza, care şi-a suspendat pentru aproximativ două săptămâni activitatea. Cele două noi focare de coronavirus apar în contextul în care şi la Spitalul Municipal Ploieşti tocmai fusese confirmat oficial unul şi explică numărul mare de infectări raportate recent la nivelul judeţului.

Potrivit informaţiilor de la Direcţia de Sănătate Publică Prahova, patru angajaţi din Primăria Păuleşti au fost depistaţi pozitiv. Activitatea respectivului compartiment intern a fost sistată, iar spaţiul a fost dezinfectat.

Un focar a fost anunţat şi la o societate comercială din Breaza, unde 13 dintre cei 57 de angajați au fost depistați pozitiv. Cei confirmați cu SARS-COV2 au fost izolați, iar 34 de contacți au fost carantinați, anunţă Prefectura Prahova. Activitatea a fost suspendată până pe 22 octombrie, iar în unitate s-a făcut dezinfecția spațiilor.

Image