Fostul deputat Sorin Teju va fi înmormântat duminică, la Aluniş

Fostul deputat Sorin Teju va fi înmormântat duminică, la Aluniş
Foto: Arhiva Telegrama
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Fostul deputat de Prahova Sorin Teju va fi înmormântat duminică. Slujba religioasă va avea loc în oraşul Vălenii de Munte, iar înmormântarea în comuna natală Aluniş.

Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu o pot face la Biserica Sf. Nicolae din cartierul Tabaci din Vălenii de Munte. Aici va avea loc slujba de înmormântare, programată duminică de la ora 13.00. Trupul neînsufleţit va fi înhumat în comuna natală Aluniş, au anunţat apropiaţii.

Cunoscut cu probleme cardiace, Sorin Teju s-a stins din viaţă joi dimineaţă, la Spitalul Militar din Bucureşti. Vestea decesului său, la 57 de ani, a reprezentat un şoc pentru comunitatea locală, acesta fiind o persoană îndrăgită, în special în Vălenii de Munte şi localităţile învecinate. Sute de mesaje de condoleanţe au fost transmise pe reţelele de socializare, atât din partea prietenilor şi apropiaţilor, cât şi a multor politicieni şi primari din Prahova care au avut ocazia să îl cunoască. Sorin Teju a fost deputat de Prahova în mandatul 2012-2016, ales din partea PNL, pe listele USL, în colegiul uninominal din zona Văii Teleajenului. După o perioadă de pauză, el a revenit în politică, fiind ales consilier judeţean la alegerile locale din 2020, de pe lista de candidaţi a alianţei PNL - USR-PLUS. În afara politicii, el a avut o afacere prosperă în domeniul panificaţiei, cu sediul în Vălenii de Munte. Era căsătorit şi avea doi copii.

Condoleanţe familiei îndurerate!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image
Image