FOTO: Angajații societății Exploatare Sistem Zonal Prahova au organizat o campanie umanitară ad-hoc pentru refugiații din Ucraina

FOTO: Angajații societății Exploatare Sistem Zonal Prahova au organizat o campanie umanitară ad-hoc pentru refugiații din Ucraina
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Ploiești, 03.03.2022. Exploatare Sistem Zonal Prahova (ESZPH) se mândrește cu angajații societății care au inițiat o campanie umanitară ad-hoc pentru a veni în sprijinul refugiaților din Ucraina.

Solidaritatea contează cel mai mult, iar în ultimele zile oamenii au arătat că, indiferent unde se află în lume, se unesc și îi susțin pe cei care au cu adevărat nevoie. Angajații Exploatare Sistem Zonal Prahova au empatizat cu situația dramatică în care se află refugiații ucrainieni, s-au mobilizat, iar în numai câteva ore, echipa a strans bani din fonduri proprii pentru a cumpăra alimente neperisabile și alte produse necesare de îngrijire. Acestea au fost transportate spre centrul de colectare deschis la sediul Poliției Locale Ploiești, care facilitează sortarea și care vor fi trimise în Ucraina sau la punctele de prim ajutor din zona de vamă, prin intermediul Crucii Roșii.       

Există zeci de inițiative începute de simpli cetățeni care doresc să-i ajute pe oamenii din Ucraina care fug din calea războiului. Unii asigură cazare, alții transport, alții servicii de traducere sau se oferă să aibă grijă de animalele de companie ale ucrainenilor. De asemenea, există Grupul de Facebook „Uniți pentru Ucraina” care a ajuns la peste 50 mii de oameni, dintre care mulți se arată dornici să ajute în orice formă posibilă.

Se pot face donații online prin www.crucearosie.ro sau în conturile Crucii Roșii agenția BRD Piața Romană:

RON - RO76BRDE410SV07590484100

EURO - RO12BRDE410SV31714694100

USD - RO88BRDE410SV26413794100

Solidaritatea și empatia impresionantă a românilor în fața crizei refugiaților din Ucraina s-a arătat a fi un comandament moral pe care mulți dintre noi l-am pus la îndoială de-a lungul anilor.

{cwgallery}

**Societatea EXPLOATARE SISTEM ZONAL PRAHOVA SA este principalul producător de apă potabilă pentru populația județului Prahova și de apă de uz industrial pentru multiple societăți comerciale.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

Image
Image