FOTO | Podul de la Pantazi, care leagă Valea Călugărească de Berceni, a fost reabilitat

FOTO | Podul de la Pantazi, care leagă Valea Călugărească de Berceni, a fost reabilitat
Circulaţia a fost redeschisă pe podul de la Pantazi, după finalizarea lucrărilor de modernizare (Foto: Consiliul Judeţean Prahova)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Consiliul Judeţean Prahova a anunţat miercuri finalizarea lucrărilor de modernizare a podului peste Teleajen din satul Pantazi, care asigură legătura între comunele Valea Călugărească şi Berceni.

Lucrările au fost executate în baza unui parteneriat dintre Primăria Valea Călugărească şi CJ Prahova.

Lucrările, pentru care a fost alocată suma de 770.000 de lei, au durat aproximativ o lună.

S-a reluat circulaţia pe podul de la Pantazi

Consiliul Judeţean a anunţat miercuri redeschiderea circulaţiei. "Începând din această săptămână, podul peste râul Teleajen, care face legătura între satul Pantazi (comuna Valea Călugărească) şi Berceni, a fost redat integral circulaţiei, în condiţii de siguranţă. Obiectivul respectiv, care are o lungime de aproximativ 135 metri, a fost supus unor lucrări de reabilitare şi modernizare. Acestea erau absolut necesare întrucât, de la data construcţiei (1999) şi până în acest an, aici nu a fost realizată niciun fel de intervenţie de acest gen". 

"Lucrările au durat aproximativ o lună, iar Consiliul Judeţean Prahova a alocat suma de 700.000 lei, în baza unui contract de asociere cu comuna Valea Călugărească. Din bugetul propriu al comunei au mai fost alocaţi 70.000 lei", se mai arată în comunicatul transmis miercuri de CJ Prahova.

Image
Image