fbpx

GAL „Colinele Prahovei”. Măsura M1/1C “Formare profesională şi aplicare practică a cunoştiinţelor în agricultură şi agro-turism”

GAL „Colinele Prahovei”. Măsura M1/1C “Formare profesională şi aplicare practică a cunoştiinţelor în agricultură şi agro-turism”

Image
Image

Numărul de referinţă al sesiunii cererii de proiecte: 1/2021

Anunţ prelungire apel depunere proiecte

Data lansării: 25.10.2021

Grupul de Acţiune Locală „Colinele Prahovei” anunţă lansarea sesiunii pentru depunerea proiectelor aferente linie de finanţare: Măsura M1/1C “Formare profesională şi aplicare practică a cunoştiinţelor în agricultură şi agro-turism” astfel:

 

Măsura M 1/1C

Perioada de depunere a proiectelor

25.10.202110.12.2021

Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordata pentru finantarea unui  proiect

15.000 euro

Fond public disponibil alocat pentru măsură

15.000  euro

Apelul se adresează tuturor beneficiarilor eligibili din teritoriul GAL ,,Colinele Prahovei” (Orasul Băicoi și Comunele: Aluniș, Ariceștii Rahtivani, Bănești, Cocorăștii Mislii, Cornu, Cosminele, Florești, Filipestii de Târg, Magureni, Scorțeni, Telega, Vărbilau, Vâlcănești) și din afara acestuia, cu condiția că  beneficiarii finali ai proiectului să fie din teritoriul GAL „Colinele Prahovei”(participanții la curs).

Proiectele pot fi depuse la sediul GAL „Colinele Prahovei” din Comuna Florești, Sat Florești, Str. Principală, Nr.604A, Judeţul Prahova, în intervalul orar 9:00-16.00. În ultima zi de depunere, proiectele vor fi primite până la ora 14.00.

Beneficiarii eligibili pentru sprijinul acordat prin măsura M1/ 1C sunt:

- Societate civilă *(ONG)

- Entități private *(Persoane juridice)

*cu sediul în GAL sau în afara acestuia cu condiţia ca beneficiarii finali (cursanţii) ai acestei măsuri să îşi desfăşoare activitatea în teritoriul GAL.

Valoarea maximă nerambursabilă a unui proiect este de 15.000 euro.

Intensitatea sprijinului va fi de maxim 100% din costurile totale eligibile ale proiectului , dar nu mai mult de 15.000 euro,  care este valoarea maximă  nerambursabilă a unui proiect pe această măsură.

Punctajul minim al unui proiect este de 20 puncte.

Modelul de cerere de finanțare este disponibil pe site-ul www.colineleprahovei.ro și este cererea de finanțare pentru servicii.

Solicitanții trebuie să îndeplinească cerințele de conformitate și eligibilitate, inclusiv metodologia de verificare a acestora menționate în Ghidul Solicitantului pentru fiecare măsură disponibile la sediul GAL „Colinele Prahovei” și pe pe site-ul: www.colineleprahovei.ro

Procedura de selecție a măsurii este publicată la sediul GAL și pe site-ul www.colineleprahovei.ro

Criteriile de selectie cu punctajele aferente, punctajul minim pentru selectarea unui proiect si criteriile de departajare ale proiectelor cu acelasi punctaj, inclusiv metodologia de verificare a acestora este afișată la sediul GAL „Colinele Prahovei” și pe site-ul: www.colineleprahovei.ro

Data si modul de anuntarea a rezultatelor procesului de selecție se vor afisa la sediul GAL si pe site-ul www.colineleprahovei.ro

Modelul de declaratie prin care beneficiarul se angajeaza sa raporteze către GAL toate plățile autorizate și rambursate în cadrul proiectului selectat este publicat pe site-ul www.colineleprahovei.ro

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi pagina noastră de internet:  www.colineleprahovei.ro unde puteti consulta si Ghidul Solicitantului.

Pentru detalii referitoare la desfăşurarea sesiunii ne puteţi contacta la numărul de telefon: 0244.362.145 sau pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., dar şi la sediul Grupului de Acțiune Locală „Colinele Prahovei” unde puteţi solicita, în mod gratuit, informații despre măsuri şi pe suport electronic (CD) sau tipărite.

Grupul de Acţiune Locală „Colinele Prahovei”                              

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.