fbpx

GALERIE FOTO. Case de vis în Select Residence Bucov

GALERIE FOTO. Case de vis în Select Residence Bucov

Image
Image

Astăzi vorbim despre imobiliare îndreptându-ne atenția spre un cartier rezidențial situat la doar câțiva kilometri de Ploiești: Select Residence Bucov, o adevărată oază de liniște și relaxare, cu mult spațiu verde, departe de agitația zilnică a municipiului, dar cu acces facil către toate centrele comerciale din Ploiești. Case puse în vânzare în Select Residence Bucov, au 5 camere, 195 mp suprafața utilă a locuinței, 500 mp suprafața terenului, design și detalii arhitecturale care pot transforma această casă în visul oricărei familii.

Casele sunt compartimentate astfel: la primul nivel se află living + dinning, bucătărie, birou, baie și camera tehnică, în vreme ce la etaj se află un dormitor matrimonial cu dressing și baie proprie, două dormitoare, ideale pentru vizitatori sau pentru cei mici, o baie și holul despărțitor. Locuințele dispun de un design deosebit, modern și te tehnologie de ultimă generație.
Dacă doriți mai multe detalii sau chiar programarea unei prezentări atunci puteți contacta telefonic la numerele: 0751608583 sau 0738690351.Select Residence Bucov, casa ta de vis!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.