Image

Grupul de Acţiune Locală „Colinele Prahovei” - M4/6A ,,Dezvoltarea activitatilor nonagricole in teritoriul GAL”

Grupul de Acţiune Locală „Colinele Prahovei”  - M4/6A ,,Dezvoltarea activitatilor nonagricole in teritoriul GAL”
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Numărul de referinţă al sesiunii cererii de proiecte: 1/2020

Anunţ lansare apel depunere proiecte

Data lansării: 10.07.2020

Grupul de Acţiune Locală „Colinele Prahovei” anunţă lansarea sesiunii pentru depunerea proiectelor aferente linie de finanţare: M4/6A ,,Dezvoltarea activitatilor nonagricole in teritoriul GAL”  astfel:

 

Măsura M4/6A

Perioada de depunere a proiectelor

10.07.2020 – 17.08.2020

Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordata pentru finantarea unui  proiect

100.000 euro

Fond public disponibil alocat pe

Masură pentru sesiune

335979 euro

Apelul se adresează tuturor beneficiarilor eligibili din teritoriul GAL ,,Colinele Prahovei” (Orasul Baicoi si Comunele: Alunis, Aricestii Rahtivani, Banesti, Cocorastii Mislii, Cornu, Cosminele, Floresti, Filipestii de Targ, Magureni, Scorteni, Telega, Varbilau, Vilcanesti).

Proiectele pot fi depuse la sediul GAL „Colinele Prahovei” din Comuna Florești, Sat Florești, Str. Principală, Nr.604A, Judeţul Prahova, în intervalul orar 9:00-16.00. In ultima zi de depunere, proiectele vor fi primite pana la ora 14.00.

Beneficiarii eligibili: societate civilă (ONG-uri), entități private (Microintreprinderi şi întreprinderi mici – existente si nou infiintate), persoane juridice constituite conform legislaţiei în vigoare.

Valoarea maximă nerambursabila a unui proiect este de 100.000 euro

Intensitatea sprijinului public nerambursabil este de 90% din valoarea eligibilă a investiției și plafonul maxim al sprijinului nerambursabil de 200.000 de euro/beneficiar pe 3 ani fiscali (100.000 euro în cazul transporturilor).

Punctajul minim al unui proiect este de 15 puncte.

Modelul de cerere de finantare este disponibil pe site-ul www.colineleprahovei.ro.

Solicitantii trebuie sa indeplineasca cerintele de conformitate si eligibilitate, inclusiv metodologia de verificare a acestora mentionate in Ghidul Solicitantului pentru fiecare masura disponibile la sediul GAL „Colinele Prahovei” și pe pe site-ul: www.colineleprahovei.ro.

Procedura de selectie a masurii este publicata la sediul GAL si pe site-ul www.colineleprahovei.ro.

Criteriile de selectie cu punctajele aferente, punctajul minim pentru selectarea unui proiect si criteriile de departajare ale proiectelor cu acelasi punctaj, inclusiv metodoogia de verificare a acestora este afisata la sediul GAL „Colinele Prahovei” și pe site-ul: www.colineleprahovei.ro

Data si modul de anuntarea a rezultatelor procesului de selectie se vor afisa la sediul GAL si pe site-ul www.colineleprahovei.ro.

Modelul de declaratie prin care beneficiarul se angajeaza sa raporteze catre GAL toate platile autorizate si rambursate in cadrul proiectului selectat este publicat pe site-ul www.colineleprahovei.ro.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi pagina noastră de internet: www.colineleprahovei.ro unde puteti consulta si Ghidul Solicitantului.

Pentru detalii referitoare la desfăşurarea sesiunii ne puteţi contacta la numărul de telefon: 0244.362.145 sau pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., dar şi la sediul Grupului de Acțiune Locală „Colinele Prahovei” unde puteţi solicita, în mod gratuit, informații despre măsuri şi pe suport electronic (CD) sau tipărite.

Grupul de Acţiune Locală „Colinele Prahovei”                              

Image
Image