fbpx

HIDRO PRAHOVA | Alimentarea cu apă potabilă va fi oprită în zone din orașele Băicoi și Vălenii de Munte și în comunele Cosminele și Dumbrăvești

HIDRO PRAHOVA | Alimentarea cu apă potabilă va fi oprită în zone din orașele Băicoi și Vălenii de Munte și în comunele Cosminele și Dumbrăvești

Image
Image

HIDRO PRAHOVA anunță întreruperea alimentării cu apă în mai multe zone din orașele Băicoi și Vălenii de Munte și în comunele Cosminele și Dumbrăvești, pentru lucrări de reparații executate de societatea Exploatare Sistem Zonal Prahova (ESZ).

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunţă că este obligată să întrerupă distribuția apei potabile în mai multe cartiere din orașele Băicoi și Vălenii de Munte, precum și în comunele Cosminele și Dumbrăvești, începând din data de 5 ianuarie 2023, ora 1.00, pentru un interval estimat de aproximativ 24 de ore, conform unei informări primite de la societatea Exploatare Sistem Zonal Prahova (ESZ).

ESZ a anunțat că va sista alimentarea cu apă potabilă din sursa STA Vălenii de Munte, pentru executarea de reparații la conducta de aducțiune, fapt care va impune oprirea apei în localitățile indicate.

Ca urmare a acestor operațiuni, în orașul Băicoi, alimentarea cu apă potabilă se va face, în limita stocurilor  disponibile, între orele 06:00 – 10:00 și după ora 17.00. Vor fi vizați abonații HIDRO PRAHOVA SA care locuiesc pe următoarele străzi: Lăcrămioare, Albăstrele, Vânători, Crișului, Someș, Piatra Craiului, Piatra Arsă, Fdt Plaiului, Aviatori, Duzi, Roze, Independenței - de la intersecția cu str. Paltinului până la Stația de apă Canton, Paltinului, Violetelor, Bujorului, Libertății, Zefir, Fdt Aluniș, Fdt  Cerbului, Ialomiței, Dîmbului, Fdt Cheia, Dorobanți, de la intersecția cu str. Dâmbului până la limita cu comuna Scorțeni, Dorobanți, de la intersecția cu strada Dâmbului, până la grădiniță – partea stângă, Fdt Milcov, Fdt Șipot, Stejarului și Codrii Cosminului.

În orașul Vălenii de Munte, apa va fi oprită în cartierul Valea Gardului, pe străzile: Valea Gardului, Dr. Istrate, Ungureni și Libelulei.

În comunele Dumbrăvești și Cosminele, apa va fi oprită pe tot parcursul intervalului de timp precizat.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA îşi cere scuze față de locuitorii care nu vor avea apă potabilă pe durata desfășurării lucrărilor ESZ şi roagă toţi consumatorii vizați să îşi asigure rezerve pentru consum și uz casnic. Reluarea distribuției în regim normal de presiune și debit va fi asigurată la un nivel optim, după finalizarea lucrărilor anunțate de ESZ și încărcarea rețelelor.

 

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.