Internet WiFi gratuit, în mai multe zone din Bucov, din fonduri europene. Vezi zonele!

Internet WiFi gratuit, în mai multe zone din Bucov, din fonduri europene. Vezi zonele!
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Primăria Bucov a pus în funcţiune, în această săptămână, noua reţea de internet WiFi, realizată în baza unui proiect european. Autorităţile au mai anunţat că doresc, după ce sistemul a fost instalat la şapte clădiri publice, să îl extindă şi în parcurile din localitate.

Proiectul a fost realizat din fonduri europene, în cadrul iniţiativei WIFI4EU, care mai include alte patru localităţi din Prahova, respectiv oraşul Mizil şi comunele Bătrâni, Cornu şi Fântânele. Programul îşi propune să le ofere cetăţenilor acces la internet de mare viteză pe teritoriul Uniunii Europene, prin intermediul unor puncte de acces WiFi gratuit, instalate în spaţii publice.

La Bucov sunt şapte zone în care sistemul e funcţional, cu acoperire atât în interiorul clădirilor cât şi la exterior, a anunţat viceprimarul comunei, Nicolae Nicolescu. Este vorba despre sediul Primăriei, căminele culturale din Bucov, Pleaşa şi Chiţorani, Club Refractare Pleaşa, Grădiniţa Bucov şi Şcoala "Constantin Stere" Bucov. "Pe viitor Primăria Bucov doreşte extinderea punctelor de acces WI-Fi gratuit în interiorul Comunei Bucov, în parcuri şi zone publice", a mai precizat viceprimarul, într-un mesaj distribuit pe Facebook.

 

Image