La ADIENT TRIM Ploiești, Moș Crăciun vine cu daruri pentru angajați și elevii Liceului Tehnologic „Anghel Saligny”

La ADIENT TRIM Ploiești, Moș Crăciun vine cu daruri pentru angajați și elevii Liceului Tehnologic „Anghel Saligny”
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Ploiești, 16 decembrie 2022 ─  Fabrica ADIENT TRIM Ploiești și Moș Crăciun și-au unit forțele și au dăruit sacoșe cu bunătăți celor peste 1.500 de angajați ai fabricii, precum și elevilor Liceului Tehnologic „Anghel Saligny” Ploiești. Acesta a fost modul companiei, specializate în producția de tapițerii auto Premium, de a își arăta recunoștința față de echipă, la finalul unui an sub semnul schimbărilor.

Acțiunile au reprezentat, totodată, o invitație la celebrarea realizărilor din 2022 și au întregit atmosfera festivă. După o perioadă complexă, anul acesta fiind diferit față de așteptări, foarte dificilă din cauza contextului global deteriorat și nesigur, inclusiv pentru industria auto, ultimele luni au adus și vești îmbucurătoare: ADIENT TRIM Ploiești a sărbătorit 19 ani de activitate la cel mai înalt nivel – timp scurs de când produsele “Made in Prahova” echipează cele mai importante mărci de mașini din lume, iar angajările continuă, pentru ca echipa să poată onora toate comenzile primite.

“În primul rând mulțumim angajaților noștri pentru implicare și devotament, în această perioadă complicată dintr-un context global dificil. Asigurarea bunăstării întregii echipe este preocuparea noastră principală. Cum sărbătorile de iarnă se apropie, vrem ca prin aceste daruri, pe lângă primele suplimentare, să fim alături de angajații noștri și familiile acestora. Totodată, susținem în continuare elevii Liceului „Anghel Saligny”. Sărbătorile de iarnă să vă aducă bucurii, pace, iubire, și mese îmbelșugate împreună cu cei dragi. Sărbători fericite!” a declarat Adrian Diță, Plant Manager ADIENT TRIM Ploiești.

“Noi, ADIENT TRIM Ploiești, suntem o echipă unită și mai presus de toate o familie. Suntem empatici și sperăm că prin această inițiativă am putut aduce o bucurie atât colegilor noștri, cât și elevilor Liceului „Anghel Saligny”. Vă dorim sărbători luminate alături de cei dragi!”, a declarat declarat Carmen Bărbulescu, HR Manager ADIENT TRIM Ploiești.

Alături de activitatea de zi cu zi, educația s-a regăsit din nou pe lista priorităților: pe lângă clasele în sistem dual, organizate în parteneriat cu Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” Ploiești, unde se formează viitoarele generații de Confecționeri Produse Textile și Mecanici Utilaje și Instalații în Industrie, compania continuă și proiectul Start Your Career, dedicat studenților prahoveni interesați să urmeze un stagiu de internship plătit în cadrul ADIENT. Înscrierile rămân deschise până la data de 15.01.2023 și se pot face pe site-ul http://startyourcareer.ro/formular-complet-inscriere/.

La ADIENT TRIM Ploiești construim un viitor durabil împreună, prin produse PREMIUM, tehnologii de TOP, încrederea în fiecare dintre noi și cu atenție față de resurse și mediu. De peste 19 ani, echipa ADIENT TRIM Ploiești îmbunătățește experiența unei lumi în mișcare, producând cu mândrie tapițerii Premium pentru cele mai importante mărci de mașini.

Compania ADIENT este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de peste 5.800 de angajați și deține șase unități de producție: Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploiești (tapițerii), Pitești (tapițerii).

Despre ADIENT:

Adient (NYSE: ADNT) este lider global în scaune auto. Cu aproximativ 75.000 de angajați în 31 de țări, Adient conduce peste 200 de unități de producție/asamblare la nivel mondial. Producem și livrăm scaune auto pentru toți marii producători de echipamente originale. De la sisteme complete de scaune la componente individuale de spumă, huse și componente metalice, expertiza noastră acoperă fiecare pas din procesul de fabricație a scaunelor auto. Capacitățile noastre integrate, interne ne permit să ne dezvoltăm produsele de la etapa cercetare și proiectare până la cea de inginerie și fabricație – ajungând la mai mult de 20 de milioane de vehicule anual. Pentru informații suplimentare, accesați www.adient.com.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Image