fbpx

Licitaţie pentru o sală de fitness, în una dintre cele mai bogate comune din România

Licitaţie pentru o sală de fitness, în una dintre cele mai bogate comune din România

Primăria Ariceştii Rahtivani vrea să construiască o sală de fitness în Stoeneşti

Image
Image

Autorităţile din Ariceştii Rahtivani, una dintre cele mai bogate comune din România, au lansat o licitaţie pentru a construi o sală de fitness în satul Stoeneşti, pe marginea DJ 144.

Licitaţia a fost lansată la finalul lunii octombrie. Valoarea maximă estimată este de 1,26 milioane de lei, fără TVA. Termenul pentru depunerea ofertelor este pe 15 noiembrie, iar criteriul de departajare va fi preţul cel mai scăzut.

Fondurile sunt asigurate din bugetul local.

Licitaţie pentru o sală de fitness, în Ariceştii Rahtivani

Noua sală ar urma să fie construită pe un teren deţinut de administraţia locală, adiacent Drumului Judeţean 144, care face legătura între satele Stoeneşti şi Ariceştii Rahtivani, continuând până în Nedelea şi Floreşti.

"Pe terenul în suprafaţă de 830.00 mp, amplasat în comuna Aricestii Rahtivani, adiacent DJ 144, se propune desfiintarea unei zone care este alcatuita dintr-o structura de lemn si construirea pe aceeaşi amprenta a unei cladiri cu o structura tip zidarie portanta de caramida. Astfel, constructia propusa va avea o structura mixta, cadre de beton armat si zidarie portanta. Regimul de înălţime al investiţiei va fi de tip P+M, va avea o parcare auto ce va asigura un numar de 7 locuri de parcare, iar accesul va avea o latime de 6.50 m si va fi dotat cu o bariera electrica", se arată în documentaţia publicată în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.