fbpx

O nouă grădiniţă se construieşte în Valea Doftanei, cu bani de la Ministerul Educaţiei

O nouă grădiniţă se construieşte în Valea Doftanei, cu bani de la Ministerul Educaţiei

Autorităţile din comuna prahoveană Valea Doftanei lucrează la proiectul unei noi grădiniţe, care este construită din fonduri guvernamentale în satul Teşila (Foto: Primăria Valea Doftanei)

Image
Image

Autorităţile din comuna prahoveană Valea Doftanei lucrează la fundaţia unei noi grădiniţe, care este construită, din fonduri guvernamentale, în satul Teşila.

Proiectul are o valoare de puţin peste două milioane de lei, potrivit informaţiilor transmise de autorităţile locale. Finanţarea este asigurată din fonduri de la Ministerul Educaţiei.

Noua clădire este construită în satul Teşila şi va avea trei săli de grupă şi o sală multifuncţională.

O nouă grădiniţă e în construcţie în satul Teşila

În momentul de faţă se lucrează la fundaţia clădirii, a anunţat Primăria Valea Doftanei într-un comunicat publicat marţi pe pagina oficială de Facebook a instituţiei şi însoţit de mai multe fotografii.

"Se lucrează la fundația noii grădinițe din centru Teșila, cu o suprafață utilă de 482,62 mp, P+1, care va dispune de 3 săli de clasă, 3 grupuri sanitare, sală multifuncțională, cancelarie, vestiare, izolator, spațiu depozitare alimente, spațiu centrală termică, în valoare de 2.027.568,74 lei. Aceasta, va înlocui vechea grădiniță, asigurând condiții europene de pregătire pentru preșcolari, și va contribui prin aspectul său și prin amenajările care se vor face în jur (parc, parcare, etc.), la conturarea unui centru modern al localității", a detaliat Primăria.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.