Image

Penitenciarul de femei din Târgşor îşi extinde capacitatea de detenţie

Penitenciarul de femei din Târgşor îşi extinde capacitatea de detenţie
Penitenciarul Târgşor urmează să creeze 88 de spaţii de detenţie suplimentare, într-o fostă magazie de echipamente (Foto: Arhiva Telegrama)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Penitenciarul Târgşor are un proiect de extindere a capacităţii, prin crearea de noi spaţii de detenţie într-o magazie de echipamente. O licitaţie pentru proiectare şi execuţie, cu o estimare de 2,4 milioane de lei fără TVA, e în derulare.

Proiectul propune reconversia unei magazii de echipamente în pavilion pentru detenţia deţinutelor, urmând să fie create astfel 88 de locuri noi. Licitaţia prevede şi amenajarea a două curţi de plimbare, în zona fostei magazii.

88 de locuri în plus la Penitenciarul Târgşor

Pentru execuţia lucrărilor, plus serviciile de proiectare şi asistenţă tehnică, Penitenciarul Târgşor a estimat un cost de până la 2.437.117 lei, fără TVA, potrivit informaţiilor publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice.

Termenul limită de participare la licitaţie este pe 9 noiembrie. Ofertele vor fi departajate în funcţie de un algoritm în care preţul oferă până la 60 de puncte, iar experienţa ofertantului 40 de puncte, calculată în funcţie de implicarea societăţii în proiecte similare şi experienţa managerului de proiect, inginerului proiectant şi arhitectului.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image
Image