fbpx

Pentru 2690 de gospodării din Azuga, Bușteni, Breaza, Izvoarele și Slănic a fost oprită furnizarea apei potabile

Pentru 2690 de gospodării din Azuga, Bușteni, Breaza, Izvoarele și Slănic a fost oprită furnizarea apei potabile

Image
Image

Hidro Prahova a anunțat astăzi oprirea distribuției apei potabile pentru abonați din Azuga si Bușteni, Breaza, Izvoarele și Slănic.

Luni  13 decembrie 2021, ora 13.00, se întrerupe furnizarea apei potabile pentru aproximativ 50 de abonaţi din orașul Azuga, care locuiesc pe străzile Gârbovei, Parcului și Victoriei, precum și pentru 100 de abonați din orașul Bușteni (cartierul Zamora și Poiana Țapului - parțial) din cauza unui defect accidental care a oprit activitatea Stației de trarare apă Azuga, întreaga situație fiind provocată de condițiile meteo nefavorabile.
Potrivit estimărilor, reluarea furnizării apei potabile către utilizatorii HIDRO PRAHOVA SA afectaţi se va face astăzi, 13 decembrie 2021, în jurul orei 17.00, după remedierea defectului accidental anunţat.

Tot astăzi, Hidro Prahova anunță oprirea distribuției apei potabile pentru aproximativ 40 de abonaţi din orașul Breaza, care locuiesc pe străzile Oradiei și Mureșului din cartierul Nistorești, din cauza viiturilor ce au inundat Stația de Pompare care alimentează această zonă.
Reluarea furnizării apei potabile către utilizatorii HIDRO PRAHOVA SA afectaţi se va face în cel mai scurt timp posibil, la parametrii de calitate corespunzători, după remedierea defectului accidental anunţat.

De asemena a fost anunțată oprirea distribuției apei potabile pentru aproximativ 2500 de abonaţi din orașul Slănic (cartierul Groșani) și comuna Izvoarele (sat Schiulești), în vederea intervențiilor necesare pentru înlăturarea efectelor colmatării Captării Crasna, fenomen provocat de condițiile meteo extreme din ultima perioadă. Furnizorul estimează că reluarea furnizării apei potabile către utilizatorii HIDRO PRAHOVA SA afectaţi se va putea realiza astăzi, 13 decembrie 2021, în jurul orei 15.00, după restabilirea procesului normal de distribuție a apei potabile.

Foto: Digi24.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.