fbpx

Primăria Floreşti a depus o cerere de finanţare pentru extinderea reţelei de apă

Primăria Floreşti a depus o cerere de finanţare pentru extinderea reţelei de apă

Image
Image

Primăria comunei prahovene Floreşti solicită fonduri guvarnamentale, prin Programul "Anghel Saligny", pentru extinderea reţelei de alimentare cu apă.

Primăria Floreşti a depus două cereri de finanţare în cadrul Programului Naţional de Investiţii gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, una pentru extinderea canalizării menajere şi una pentru modernizarea reţelei de alimentare cu apă potabilă.

Cel de-al doilea proiect propune extinderea reţelei de apă în mai multe zone ale comunei. Autorităţile au solicitat o finanţare de 3,21 milioane de lei, conform datelor publicate pe site-ul Ministerul Dezvoltării.

Lista publicată pe pagina de internet a Ministerului Dezvoltării arată 233 de proiecte depuse de către primăriile din Prahova şi Consiliul Judeţean în cadrul Programului Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, cu o valoare însumată a finanţărilor solicitate de aproape 3,49 miliarde de lei. Din totalul de cereri de finanţare, 116 sunt pentru modernizarea de drumuri, 20 pentru modernizarea sau construirea de poduri şi podeţe, 3 sunt comune, pentru drumuri şi poduri, 47 pentru canalizări, 26 pentru alimentări cu apă şi 11 pentru lucrări atât la reţelele de apă potabilă cât şi la cele de canalizare, conform listei publicate de Ministerul Dezvoltării.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.