fbpx

Primăria Măneciu a depus proiecte de 47 de milioane în cadrul PNI pentru canalizări şi drumuri

Primăria Măneciu a depus proiecte de 47 de milioane în cadrul PNI pentru canalizări şi drumuri

Primăria Măneciu a depus proiecte de aproape 10 milioane de euro în cadrul Programului "Anghel Saligny" (Foto: Facebook - Primăria Măneciu)

Image
Image

Primăria comunei prahovene Măneciu a depus două proiecte în cadrul Programului Naţional de Investiţii "Anghel Saligny", cu o valoare totală de aproximativ 47 de milioane de lei, pentru modernizarea reţelei de canalizare, staţii de epurare şi branşamente, respectiv asfaltarea de drumuri comunale.

Cele două cereri de finanţare depuse de autorităţile din Măneciu apar pe o listă de 233 de proiecte depuse de autorităţile din Prahova în cadrul Programului Naţional de Investiţii "Anghel Saligny", conform datelor publicate de Ministerul Dezvoltării.

Cea mai mare valoare, de 26.340.643 de lei, apare la proiectul "Extinderea şi modernizarea reţelei de canalizare şi staţiilor de epurare biologică, branşamente electrice instalaţie de utilizare şi utilităţi". Cel de-al doilea proiect, pentru modernizarea unor drumuri locale, are o valoare estimată de 20.601.109 lei. În total, cele două obiective de investiţii se ridică la aproape 47 de milioane de lei, echivalentul a puţin sub 10 milioane de euro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.