fbpx

Primarul din Sinaia a fost confirmat pozitiv cu Covid

Primarul din Sinaia a fost confirmat pozitiv cu Covid

Image
Image

Primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea, a anunțat, sâmbătă, pe pagina de Facebook, că a fost confirmat cu Covid-19. Acesta a precizat faptul că, luni, va avea loc învestirea în funcție pentru un nou mandat. Ca urmare a situației, procedura va fi una online.

“Îmi doresc ca acest mesaj să vă găsească sănătoși. Tocmai am primit vestea care mă va ține în carantină. Am fost confirmat pozitiv în urma testului PCR-RT pentru Sars-CoV-2. Am trecut prin multe lupte și le-am câstigat, îmi păstrez acest crez și pentru zilele următoare. În acest moment starea mea de sănătate este una bună cu mici stări de febră și tuse.

Luni, la ora 14:00, are loc ceremonia de învestire în noul mandat și depunerea jurământului. Mă văd nevoit să apelez la varianta online pentru acest moment solemn. Am stabilit cu echipa mea modul de lucru de la distanță pentru zilele care urmeaza astfel încât activitatea Primăriei să își urmeze cursul obișnuit. Voi semna electronic documentele, vom avea legatură video la orice oră iar în teren îmi pun baza în responsabilitatea colegilor și a echipei de consilieri liberali.

Să ne revedem sănătoși cât mai curând”, a scris acesta pe Facebook.

Vlad Oprea a câștigat alegerile din 27 septembrie și este la cel de-al cincilea mandat de primar al orașului Sinaia.

Sursă foto facebook.com/primarsinaia.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.