Proiect de 1,4 milioane de euro pentru extinderea reţelelor de apă şi canalizare din Brazi

Proiect de 1,4 milioane de euro pentru extinderea reţelelor de apă şi canalizare din Brazi
Primăria Brazi a lansat o licitaţie pentru extinderea reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare (Foto: Arhiva Telegrama)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Primăria comunei prahovene Brazi a lansat o licitaţie pentru extinderea reţelelor de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, cu o estimare de 1,4 milioane de euro cu TVA inclus.

Proiectul, finanţat din bugetul local, propune extinderea reţelelor alimentare cu apă și preluare a apelor menajere în zonele de intravilan și introducerea de conducte de refulare în extravilan în satele Bătești, Brazii de Jos, Brazii de Sus, Popești și Negoiești, potrivit datelor publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice.

Administraţia locală a estimat pentru acest contract de lucrări un cost total de aproape 5,8 milioane de lei fără TVA.

Licitaţie pentru extinderea reţelelor de apă şi canalizare din Brazi

Proiectul vizează introducerea a 2,6 kilometri de reţea de apă, instalată la o adâncime de minim 1,1 metri,  respectiv 1,5 metri la subtraversarea drumurilor importante, unde conducta trebuie protejată cu tuburi metalice, instalarea a 10 vane de secţionare şi 15 hidranţi, 855 de metri de reţea de canalizare, 20 de cămine de vizitare şi 2,3 kilometri de conducte de refulare.

Termenul-limită pentru depunerea ofertelor a fost fixat pe 20 martie. Criteriul de departajare va fi preţul cel mai scăzut. Ofertanţii trebuie să facă dovada că în ultimii cinci ani au avut lucrări comparabile cu valoarea actualului proiect.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image