Image

Proiecte de peste 27 de milioane de lei, depuse de Primăria Scorţeni în cadrul PNI

Proiecte de peste 27 de milioane de lei, depuse de Primăria Scorţeni în cadrul PNI
Autorităţile din Scorţeni au depus proiecte de aproape 28 de milioane de lei în cadrul Programului "Anghel Saligny" (Foto: Facebook - Scorteni Prahova)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Primăria comunei prahovene Scorţeni a depus două proiecte, cu o valoare totală estimată la aproape 28 de milioane de lei, în cadrul Programului Naţional de Investiţii "Anghel Saligny".

Cele două obiective de investiţii vizează modernizarea şi asfaltarea unor drumuri de interes local, potrivit datelor publicate pe pagina de internet a Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.

Cea mai mare valoare, de puţin peste 15 milioane de lei, apare la proiectul "Modernizare şi asfaltare drumuri de interes local şi trotuare în comuna Scorţeni, judeţul Prahova". Cel de-al doilea proiect vizează tot modernizarea de străzi şi trotuare, concentrându-se pe satele Scorţeni şi Mislea, cu o valoare estimată de puţin peste 13,7 milioane de lei.

În total, la nivelul judeţului Prahova au fost depuse până acum 233 de cereri de finanţare în cadrul Programului Naţional de Investiţii "Anghel Saligny", pentru alimentări cu apă, canalizări, modernizarea de drumuri şi realizarea de poduri şi podeţe.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image
Image