fbpx

Promoția de vară din stațiile Rompetrol se reîntoarce

Promoția de vară din stațiile Rompetrol se reîntoarce

Image
Image

Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului KMG International, a lansat astăzi campania de vară „Promoția se reîntoarce”, prin care clienții Rompetrol au posibilitatea să câștige trei automobile Jeep Renegade și peste 1.100 de carduri Fill & Go de carburant.

Potrivit unui comunicat de presă al KMG International, campania are o durată de 92 de zile (9 iunie – 8 septembrie), este cea mai lungă campanie derulată în stațiile Rompetrol și oferă clienților energia pentru noi experiențe, dar și o invitație să redescopere România.

Fiecare achiziție de minimum 150 de lei din cele 435 de stații participante (Rompetrol, Rompetrol Partener și Rompetrol Express) generează un cod promoțional unic, reprezentând o șansă de câștig pentru fiecare client. În plus, clienții înrolați în programul de Rompetrol go au șanse duble de câștig pentru marile premii – cele trei automobile Jeep Renegade.

Premiile acordate pe perioada promoției constau în trei automobile Jeep Renegade, 13 premii săptămânale - carduri Fill & Go în valoare unitară de 500 de lei și 1.104 carduri Fill & Go, în valoare de 150 de lei fiecare, acordate câte unul pe oră. Valoarea totală a premiilor se ridică la circa 490.000 RON (TVA inclus), peste 100.000 USD.

Premiile pot fi câștigate în baza oricărei achiziții în valoare de cel puțin 150 de lei pentru carburant auto (benzine, motorine, GPL), serviciul car-wash și pentru produsele disponibile în stații și restaurante hei, ulterior înscrierii codului promoțional tipărit pe bonul fiscal/nefiscal.

Înscrierea codului promoțional se realizează prin:

  • SMS la numărul 1862
  • Whatsapp la numărul 0759 055 343
  • Website: rompetrol.ro
  • Mobile App – Rompetrol go (disponibilă în Google Play Store și Apple App Store)

Mecanismul și regulamentul campaniei organizate de Rompetrol Downstream sunt disponibile pe https://www.rompetrol.ro/personal/oferte-speciale/summerpromo2022

Foto captură www.rompetrol.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   


 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.