Restricţii de trafic pe DN1A, în Lipăneşti, pentru amenajarea unor refugii

Restricţii de trafic pe DN1A, în Lipăneşti, pentru amenajarea unor refugii
Autorităţile din Lipăneşti continuă programul de modernizare a trecerilor de pietoni. În perioada 22 august - 15 noiembrie vor fi restricţii de trafic pe DN1A (Foto: Arhiva Telegrama)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Pe DN1A, în dreptul comunei prahovene Lipăneşti, vor fi restricţii de trafic până în noiembrie, pentru lucrări la trecerile de pietoni şi amenajarea a două refugii pentru transportul în comun.

Restricţiile au intrat în vigoare luni şi vor fi valabile până la mijlocul lunii noiembrie, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, într-un comunicat transmis luni.

Restricţii de trafic pe DN1A, în Lipăneşti

"Întrucât pe Drumul Național 1 A, în comuna Lipănești, în perioada 22 august 2022 - 15 noiembrie 2022 se vor efectua lucrări de înființare și modernizare de treceri de pietoni, respectiv înființarea a două refugii BUS, vă informăm următoarele: În zona km 95+885 ( înființare trecere pentru pietoni), km 96+200 / km 97+788 ( modernizare trecere pentru poetoni), respectiv km 97+ 858 - km 97 + 885 dreapta/ stânga ( înființarea a două refugii BUS) vor fi instituite restricții temporare de circulație", a precizat IPJ Prahova.

Lucrările vor fi semnalizare corespunzător, se mai arată în comunicatul transmis de Inspectoratul de Poliţie.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image